INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Primele declarații ale lui Leo Messi după debutul cu gol în SUA: „Este important pentru încredere să câștigăm”

Leo Messi, imperial la debutul pentru Inter Miami. Foto: Imago Images
Leo Messi, imperial la debutul pentru Inter Miami. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 14:35 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 14:37

Leo Messi (36 de ani), atacantul argentinian, a mărturisit că Inter Miami e destinația perfectă: „Sunt foarte fericit aici, eu și familia mea am ales să venim în Statele Unite și mă simt norocos că am marcat chiar de la primul meci”.

În ziua în care se împlineau 16 ani de la debutul lui David Beckham în MLS, Messi a jucat primul meci la Inter Miami, echipa la care e proprietar și fostul star englez. 

Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”
LUPTĂ
Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”

Leo Messi, imperial la debutul pentru Inter Miami

Intrat în repriza secundă, în minutul 54, al întâlnirii cu Cruz Azul (2-1) din Leagues Cup, competiție la care participă formațiile din MLS și campionatele de elită din SUA & Canada, respectiv Mexic, argentinianul a închis tabela dintr-o lovitură liberă de la 21 de metri

Victoria, venită în minutul 90+4, aproape l-a făcut pe Beckham, aflat în tribună alături de soția sa, Victoria, să plângă de fericire și i-a încântat pe Kim Kardashian și LeBron James.

53,7 milioane de dolarie salariul net anual pe care îl va primi Leo Messi la Inter Miami până la sfârșitul lui 2025, devenind al cincilea cel mai bine plătit sportiv din SUA

Leo Messi: „Eu și familia mea am ales Miami”

„Sunt foarte fericit aici, eu și familia mea am ales să venim în Statele Unite și mă simt norocos că am marcat de la primul meci. Am încercat să profit de aceea «directă» și am reușit să marchez. Era important să începem să câștigăm, chiar dacă e vorba de o altă competiție. 

Succesele sunt esențiale pentru a recăpăta încrederea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil transferul și sper să continuăm pe drumul acesta, pentru că în campionat nu stăm prea bine. E o bucurie imensă că am învins, pentru că în MLS n-am mai câștigat de peste două luni”, a declarat campionul mondial pentru platforma Apple TV +.

Deși adversarii au avut mai multe ocazii în prima repriză, noi am fost norocoși să intrăm în avantaj la pauză. Apoi, după pauză am dominat jocul și am fost mai aproape de gol. 

- Leo Messi, atacant Inter Miami

15(ultimul) este locul ocupat de Inter Miami în Conferința de Est, cu 18 puncte după 24 de etape disputate. Are însă două meciuri în minus

Citește și:

Președintele lui Lazio, anunț despre viitorul lui Ștefan Radu

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează