INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Președintele lui Lazio, anunț despre viitorul lui Ștefan Radu » Ce vrea să-i propună legendei clubului biancocelest

Președintele lui Lazio, anunț despre viitorul lui Ștefan Radu. Foto: Instagram
Președintele lui Lazio, anunț despre viitorul lui Ștefan Radu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 12:49 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 12:49

Claudio Lotito (66 de ani) a dezvăluit ziariștilor prezenți la cantonamentul lui Lazio că „Radu se odihnește acum, apoi vom vedea. Ștefan e o persoană extraordinară. Manager la club? Că rămâne e un lucru, dar acum îi dăm deja chiar și o calificare”.

Au trecut mai bine de două luni de la ultimul meci pe care Ștefan Radu l-a jucat pentru Lazio, 3-2 cu Cremonese, și viitorul său încă nu s-a conturat. S-a speculat că fundașul de 36 de ani va continua la gruparea capitolină după retragerea din fotbal, dar deocamdată nu i s-a propus nimic concret.

A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”
DINAMO
A intrat în direct și i-a făcut PRAF pe salvatorii lui Dinamo: „Li s-a luat cârnatul din fasole și am ajuns unde am ajuns! O struțocămilă, prostii de doi lei!”

Ștefan Radu rămâne la Lazio

Prima reacție la posibilitatea ca Radu să primească o funcție de manager a fost oferită chiar de președintele lui Lazio. Aflat în cantonamentul de la Auronzo di Cadore, acesta le-a răspuns ziariștilor: „Radu se odihnește acum, apoi vom vedea. Ștefan este o persoană extraordinară. Manager la club? Că rămâne este un lucru, însă acum îi dăm deja chiar și o calificare...”. 

Declarația făcută vineri de proprietarul clubului roman și preluată de toată presa italiană este dovada că, în prezent, fostul dinamovist nu știe pe ce drum o va ocupa

Ștefan Radu a doborât recorduri la Lazio

2022-2023 a fost ultimul sezon pentru „Il Boss”, care a agățat ghetele în cui cu recordul de prezențe la Lazio în Serie A și în toate competițiile, 427 de meciuri în tricoul biancocelest depășind performanța fostului căpitan lazial Giuseppe Favalli (401), 8 goluri și 21 de pase decisve.

În „massima divisione” a strâns 349 de partide. L-a întrecut pe Aldo Puccinelli (319), record ce rezista din 1955!

Ștefan Radu ar putea începe ca antrenor la juniorii lui Lazio

Imediat după ultimul meci, s-a scris că Radu va deveni antrenor și va prelua o echipă de juniori la Academia biancocelesta

Așa s-a întâmplat în trecut cu foștii lui coechipieri laziali Simone Inzaghi și Tommaso Rocchi. La fel a pornit și Cristi Chivu în 2018 la Inter Milano, ultimul său club.

VIDEO. Hristu Chiacu, despre viața lui Ștefan Radu în Italia: „Este apreciat”

Citește și:

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „ Atât îl duce mintea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tudx
tudx  •  22 Iulie 2023, 14:04

Nu cred ca ia echipa de copii, e vorbit cu Dinamo, merge acolo sa-i cada complet parul... Si Mircea Lucescu merge la Dinamo... Daca vine si Lautaro Martinez batem in sfarsit Concordia Chiajna . Ah! E primul comentariu, bine ca nu mavede nimeni ce prostii debitez..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează