INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Del Piero a ajuns la 600 de jocuri pentru Juventus în toate competiţiile

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Căpitanul lui Juventus Torino şi, totodată, golgheterul all-time al clubului, Alessandro Del Piero, a bifat în partida de duminică seară cu AC Milan a 600-a prezenţă pentru gruparea bianconeră în toate competiţiile, informează Gazzetta dello Sport.

Internaţionalul italian în vârstă de 34 de ani a început partida de pe San Siro din postura de rezervă, iar în minutul 74 l-a înlocuit pe brazilianul Amauri.

Del Piero evoluează pentru pentru Juventus din 1993, an în care a fost cumpărat de la Padova. În cele aproape 16 sezoane pe care le-a petrecut în tricoul formaţiei torineze, atacantul a marcat 260 de goluri, record absolut al clubului, şi a strâns 600 de meciuri în toate competiţiile.

"Pinturicchio" se află la 49 de prezenţe de recordul de apariţii în Serie A al lui Giampiero Boniperti, care a strâns 478 de jocuri numai în campionat în tricoul "Bătrânei Doamne".

Juventus a remizat, duminică, în deplasare, pe terenul lui AC Milan, scor 1-1, şi a rămas pe locul 3 în campionatul Italiei, la 4 puncte în spatele grupării rossonere, când mai sunt trei etape până la finalul stagiunii.  

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Mai 2009, 18:45

legenda lui JUVENTUS acest ALESANDRO DEL PIERO un fotbalist cum rar a avut Juve ma bucur nespus de mult pentru el la cit mai multe meciuri si goluri pentri alb-megri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close