INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Delneri: "Juventus e cea mai importantă provocare din cariera mea"

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Noul antrenor al lui Juventus, Luigi Delneri, îşi propune să o readucă pe Juventus Torino în prim-planul fotbalului italian.

"Le mulţumesc celor de la Juventus pentru şansa pe care mi-au dat-o. Voi încerca să creez o echipă omogenă şi să am rezultate. E o sarcină dificilă, dar sîntem dornici să reuşim. Voi lucra cu multă dăruire, vreau să am rezultate şi îmi doresc ca fanii să fie mulţumiţi.

Trebuie să conving pe toată lumea că aducerea noastră a fost cea mai bună decizie, Juventus a decis să mizeze pe un staff care a avut rezultate în trecut. Dacă sînt emoţionat? Atunci cînd eşti ofertat să antrenezi Juventus e normal să existe şi emoţii la început, dar ştiu foarte bine ce am de făcut.

E o provocare importantă pentru mine, cea mai importantă din cariera mea. Dar am trecut cu bine şi peste altele, iar acum nu înseamnă decît un pas înainte. Lucrez pentru un club învingător, trebuie să recreez mentalitatea de joc cîştigătoare, pentru a face ca Juventus să redevină ea însăşi. Pun la dispoziţia clubului experienţa mea pentru a da o identitate acestei echipe. Voi munci din greu pentru ca visul de a fi din nou învingători să devină realitate", a declarat Delneri.

Juventus a făcut schimbări importante în ultimele zile: preşedinte a devenit Andrea Agnelli, iar pe bancă a fost instalat Luigi Delneri, adus de la Sampdoria împreună cu Giuseppe Marotta, numit director general.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Mai 2010, 23:30

Este o chestie foarte interesanta, pe wikipedia intra-devar este Delneri, iar cei de pe site-rile italiene il numesc Del Neri. Posibil sa fie la fel cum le zic celor de la Bayern Muncehn, Bayern Monaco.

 •  21 Mai 2010, 12:29

Corect este Luigi Delneri, nu Del Neri cum mai apare

 •  21 Mai 2010, 12:26
Postat de pe 21 Mai 2010, 12:04

Nene scriitor, este Luigi Del Neri.

nu acuza gresit...dar vad ca nici autoarea articolului este nehotarata...Del Neri...DelNeri totusi uite ce a zis noul antrenor al lui juventus intr-un interviu: “Del Neri sau Delneri? In documentele oficiale este scris legat, dar mie imi place separat. Daca brazilienii cu patru nume pot sa isi ia numele de Pele, eu nu pot sa ma numesc Del Neri ?”.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează