INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dennis Man a dat-o în bară, Mihăilă șters. Liderul Seriei B evită înfrângerea printr-un autogol!

Dennis Man, integralist cu Ascoli // Foto: Imago
Dennis Man, integralist cu Ascoli // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 20:45 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 22:21

Dennis Man (25 de ani) a fost integralist în remiza (1-1) cu Ascoli și a avut o bară în repriza a doua. Italienii l-au notat cu 6,5 și au scris că „i-au lipsit atingerea decisivă și precizia șutului”. Agenția Parma Live i-a dat 5,5 colegului Valentin Mihăilă pentru cele 66 de minute jucate.

Parma a început anul 2024 cu un pas greșit pe teren propriu. Un egal (1-1) cu Ascoli obținut cu ajutorul unui autogol. A fost un joc în care antrenorul Fabio Pecchia i-a titularizat pe ambii români din lot. 

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul
MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-2
Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul

Nu a fost cea mai bună zi a lui Dennis Man și Valentin Mihăilă pe Ennio Tardini și liderul din Serie B mai are doar patru puncte avans față de Como și Venezia. Presa peninsulară a apreciat mai mult prestația fostei extreme a lui FCSB decât evoluția ex-olteanului, care a fost înlocuit în minutul 66, spre deosebire de Man, și acum integralist.

„Man n-a găsit spațiul optim pentru șuturi"

Man a avut oportunitatea să decidă partida în prelungiri, dar „capul" său a nimerit bara transversală. Agenția Parmalive.it l-a notat cu 6,5 și a remarcat că „a încercat mult să creeze faze, a depășit omul de marcaj cu ușurință, dar astăzi i-a lipsit ultima atingere în careul advers. Nu a reușit să găsească, și în mai multe rânduri, spațiul pentru a-și elibera șutul spre buturile lui Viviano".

Forza Parma i-a acordat 6 și a punctat că "Dennis a contribuit la cele mai multe faze. A fost reactiv și l-a servit pe Benedyczak la golul anulat cu VAR. Numai că destul de des a ales să care mingea în loc să șuteze sau să-și servească un coleg, preferând să fie el decisiv. Pecchia i-ar fi mulțumit dacă marca. Pe final nu a avut însă noroc, când lovitura sa de cap a trimis mingea în transversală".

„Mihăilă s-a complicat, în loc să joace simplu"

Mihăilă, în schimb, a fost criticat de aceeași sursă și a primit doar 5,5: „Cu siguranță, printre cei mai activi pe faza ofensivă în ora în care a rămas în teren. Și el a încercat să facă diferența și să fie util, numai că a căutat soluții complicate când ar fi trebuit să joace simplu". „Valentin a fost cel care a creat și prima ocazie a Parmei. A jucat și nouă fals în partea secundă, dar n-a fost lucid la finalizare", a comentat Forza Parma.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Fanii lui Liverpool vor să îi îndeplinească ultima dorință a lui Eriksson. Propunere emoționantă
ANGLIA
Fanii lui Liverpool vor să îi îndeplinească ultima dorință a lui Eriksson. Propunere emoționantă
Tatăl lui Radu Drăgușin, dezvăluiri într-un interviu acordat presei din Anglia: „Veți vedea asta încă din prima zi”
ANGLIA
Tatăl lui Radu Drăgușin, dezvăluiri într-un interviu acordat presei din Anglia: „Veți vedea asta încă din prima zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  15 Ianuarie 2024, 09:48

Altă publicație sportivă de la noi, nu iese din clișeele fecesebiste ce îi domină clar și emisiunile TV, și publică alături de vechea și consacrata fotografie cu Dennis în prim plan, mândru, si Vali în plan secund, usor aplecat, un comentariu "succint", lipsit de substanță și de detalii ajutătoare (par egzamplu, minutele de joc) și vădit dușmănos: "În acest sezon, Dennis Man are 10 goluri şi cinci pase decisive în 19 meciuri pentru Parma, iar Valentin Mihăilă a reuşit doar un gol şi două assist-uri în 18 partide." Băi fecesebiștilor , câte goluri - decisive! - a marcat în acest sezon Mihăilă la Națională??

agiler
agiler  •  14 Ianuarie 2024, 22:01

Și ce treabă are Parma cu Metz ori Boloni e antrenor în Italia și noi nu știm.Ca de obicei aveți numai amatori în redacție.

observator_federal
observator_federal  •  14 Ianuarie 2024, 21:49

Antonio Di Gaudio, fost atacant al Parmei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi români. ”Man și Mihăilă sunt jucători care ar trebui să aibă puțin de-a face cu Serie B. Când îi urmăresc, îmi amintesc de mine când jucam în lateral. Cei doi jucători români sunt foarte puternici în duelurile unu la unu, sunt jucători de nivel internațional. Man joacă foarte bine, dar și Mihăilă, chiar dacă a fost accidentat. Este o plăcere să-l urmărești, este foarte puternic. Îmi plac foarte mult.”, a declarat Antonio Di Gaudio, fost atacant la Parma, potrivit ParmaLive.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează