INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

Fanii lui Liverpool vor să îi îndeplinească ultima dorință a lui Eriksson. Propunere emoționantă

Sven-Goran Eriksson // foto: Imago Images
Sven-Goran Eriksson // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 17:24 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 17:56

Sven Goran Eriksson (75 de ani), bolnav de un cancer în fază terminală, poate fi, în martie, antrenorul echipei legendelor lui Liverpool, într-un meci caritabil împotriva lui Ajax. Suedezul, fan al „cormoranilor”, a visat dintotdeauna să stea pe banca tehnică a lui Liverpool, dar nu le-a pregătit în Anglia decât pe Man. City și pe Leicester.

Mărturisirea făcută recent de Sven Goran Eriksson, că și-a dorit să o antreneze cândva pe Liverpool, echipa cu care ține de mic, i-a sensibilizat repede pe suporterii „cormoranilor". 

Tatăl lui Radu Drăgușin, dezvăluiri într-un interviu acordat presei din Anglia: „Veți vedea asta încă din prima zi”
ANGLIA
Tatăl lui Radu Drăgușin, dezvăluiri într-un interviu acordat presei din Anglia: „Veți vedea asta încă din prima zi”

Aceștia s-au mobilizat pe rețelele sociale și au venit cu o propunere emoționantă: suedezul de 75 de ani ar putea să stea pe banca tehnică a unei selecționate a legendelor clubului într-un meci caritabil, pe Anfield Road, programat pe 23 martie împotriva unei echipe similare a lui Ajax.

Banii strânși din biletele vândute vor ajunge la LFC Foundation, organizație pentru ajutorarea copiilor și tinerilor defavorizați. „Haideți să-i îndeplinim ultima dorință lui Eriksson, să conducă echipa legendelor lui Liverpool!", a spus Youtuber-ul Douglas Horne.

„Să-i facem fericite zilele care i-au rămas!"

„Să ne mobilizăm toți și să-i arătăm ce înseamnă cu adevărat You Never Walk One și să-i oferim lui Sven om bucurie, numindu-l ca manager al legendelor LFC în meciul cu Ajax", a postat un alt fan. „Să-l facem fericit pe Eriksson, pentru zilele care i-au mai rămas, și să-i oferim o amintire de neuitat", a completat un altul. „Ar fi fantastic să-l primim pe antrenorul suedez pe Anfield, să simtă ce înseamnă spiritul Liverpool" și „E o persoană populară și toți ne-am întristat când am aflat vestea crudă. Îl așteptăm la Liverpool!", au comentat alții.

Eriksson, previziuni pentru finala CM 2026

Eriksson a făcut anunțul cutremurător că suferă din cauza unui cancer pancreatic în faza terminală. Suedezul a mărturisit pentru Sky News că visează să fie în tribune pe Wembley, pe 23 martie, la amicalul Anglia-Brazilia, meci pe care îl vede și ca finala CM 2026, la turneul găzduit de SUA, Canada și Mexic. 

Tehnicianul de 75 de ani, care a fost și selecționerul Angliei între 2001 și 2006, cu care a participat la trei turnee finale de CM și Euro, s-a remarcat mai mult prin aventurile amoroase avute, inclusiv cu secretara federației din Londra, și intens mediatizate de tabloidele britanice. Spre finele carierei manageriale, a lucrat 3 cluburi din China, Guangzhou R&F, Shanghai SIPG și Shenzhen, retrăgându-se la naționala Filipinelor, în ianuarie 2019.

Sper să mai am destul de multe zile în care să mă trezesc din pat. Să fiu sănătos într-atât cât să pot călători și să mă uit la cât mai mult fotbal, fie pe stadion, fie la televizor
Sven Goran Eriksson, fost antrenor suedez

17trofee a cucerit Sven Goran Eriksson în cariera de antrenor, cu IFK Goteborg, Benfica, AS Roma, Sampdoria și Lazio. A fost ales antrenorul anului în Serie A în1999-2000

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Florin Tănase, impresionat de transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Un capital de imagine pentru România!”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Florin Tănase, impresionat de transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Un capital de imagine pentru România!”
Scandal cu Karim Benzema la Al Ittihad! Marcelo Gallardo nu l-a luat în cantonament
AL ITTIHAD
Scandal cu Karim Benzema la Al Ittihad! Marcelo Gallardo nu l-a luat în cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează