INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL ITTIHAD

Scandal cu Karim Benzema la Al Ittihad! Marcelo Gallardo nu l-a luat în cantonament

Karim Benzema // FOTO: Imago
Karim Benzema // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 13:04 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 13:41

Atacantul francez Karim Benzema (36 de ani) are mari probleme în Arabia Saudită. Nu a venit la reunire, iar antrenorul Marcelo Gallardo nu l-a luat în cantonamentul lui Al Ittihad.

După o jumătate de an în care a înscris 12 goluri pentru Al Ittihad, Karim Benzema se află în centrul unui scandal la formația arabă. 

Cale liberă pentru Radu Drăgușin? » După Eric Dier, încă un fundaș urmează să o părăsească pe Tottenham
ANGLIA
Cale liberă pentru Radu Drăgușin? » După Eric Dier, încă un fundaș urmează să o părăsească pe Tottenham

Karim Benzema nu a venit la reunirea lui Al Ittihad

Potrivit Marca, francezul nu s-a prezentat pe 12 ianuarie la reunirea lotului. El susține că este blocat în Mauritius, din cauza unui ciclon, dar antrenorul Marcelo Gallardo nu a avut milă de el.

Astfel, Karim Benzema a fost exclus din lot. Tehnicianul echipei a decis să nu-l ia în cantonamentul din Dubai, în care clubul a plecat în această dimineață. 

Nu sunt primele probleme pe care Benzema le are la Al Ittihad. Spaniolii scriu că înainte de vacanță el nu s-a prezentat la trei antrenamente ale clubului.

Criticat din toate părțile, Karim Benzema și-a închis contul de Instagram

Benzema a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive în 20 de partide, iar la cel mai recent meci, 2-5 cu Al Nassr, prestația lui a lăsat de dorit.

Fanii „tigrilor” s-au „năpustit” asupra rețelelor lui de socializare, iar Benzema a luat o decizie radicală, aceea de a-și închide pagina de Instagram, unde era urmărit de 76 de milioane de oameni! Contul lui de Twitter (X) este încă activ, dar Benzema nu a mai publicat acolo de pe 5 decembrie.

În cadrul emisiunii televizate „Action with Walid", un cunoscut analist saudit, Walid Al Farraj, l-a criticat vehement pe KB9: „Ruptura dintre Karim și suporteri crește pe zi ce trece. N-a făcut niciodată diferența, evoluează cu aroganță, ca și cum ai zice că «vă fac o favoare că joc». Când în ianuarie trecut a venit Cristiano Ronaldo a demonstrat imediat implicare și profesionalism.

Benzema nu! Este ca și cum colegii nu-l mai suportă și chiar și el simte un disconfort. Nu știu cum să îmi explic cauza". Același ton dur l-a avut și publicația online Goal Arabia: "Benzema nu a făcut nimic remarcabil în timpul ultimei partide. Pare un oaspete de onoare, nu a mai dat nicio mână de ajutor echipei!".

VIDEO Tricoul lui Radu Drăgușin a ajuns în vestiarul lui Tottenham

Citește și:

Imaginea care îi va întrista pe toți fanii Barcelonei » Messi, Suarez, Jordi Alba și Busquets au revenit la antrenamentele celor de la Inter Miami

Scene nemaivăzute: sute de fani au intrat pe teren și au oprit meciul! E război în toată regula: „Venim după tine!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează