INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA 2

VIDEO „Dezamăgitorul Man” » Ce scrie presa italiană despre evoluția „tricolorului” în meciul câștigat cu Reggina

Dennis Man a dezamăgit din nou la Parma. Foto: Twitter
Dennis Man a dezamăgit din nou la Parma. Foto: Twitter

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 14:16 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 14:16

Dennis Man (24 de ani) a primit note mici în presa italiană, fiind sâmbătă printre cei mai slabi jucători ai Parmei în victoria cu Reggina, scor 1-0. Nu a pus deloc probleme în atac și a fost schimbat din nou.

Titularizat a treia oară la rând, după revenirea în urma accidentării musculare, Dennis Man nu traversează o formă deloc bună. 

Scandal-monstru în Liga 1: „Fanii îmi cer să mut echipa în campionatul Ungariei!” + comunicat dur al galeriei
SCANDAL
Scandal-monstru în Liga 1: „Fanii îmi cer să mut echipa în campionatul Ungariei!” + comunicat dur al galeriei

Folosit de antrenorul Fabio Pecchia ca aripă stânga la Parma sâmbătă, în meciul din deplasare cu Reggina (1-0), fostul FCSB-ist nu a oferit semnale pozitive în perspectiva primelor partide ale naționalei din preliminariile Euro 2024.

Dennis Man, criticat după ultimul meci la Parma: „Nu s-a aprins deloc”

N-a avut nicio realizare și agenția Parmalive l-a criticat: „N-a «înțepat» niciodată, nu și-a depășit adversarul în duelurile unu la unu, nu și-a folosit calitățile și a fost în afara acțiunilor Parmei. S-a chinuit să intre în ritmul jocului și, chiar dacă nu a comis erori grave, nu merită calificativul suficient. Se așteaptă mai mult de la el, însă acum Man nu s-a aprins deloc”.

VIDEO. Rezumatul meciului Reggina - Parma (0-1)

Dennis Man nu a pus deloc probleme în atac

Și Forzaparma a remarcat evoluția slabă a românului, acordându-i cea mai mică notă de la oaspeți (5): „Spre deosebire de Benedyczak, el chiar este o aripă, dar nu dovedește că-i convine mereu acest rol. A participat la faza defensivă cu o aplicare bună, însă în atac n-a contat deloc! Dezamăgitor”.

Gazzetta dello Sport s-a arătat ceva mai generoasă și i-a dat nota 6 pentru cele 58 de minute în teren. Singurul alibi al lui Dennis e că n-are în picioare niciun meci de 90 de minute. 

„Poate că nu e în cea mai bună formă fizică, dar ai pretenții de la el să-și dribleze adversarul direct, lucru care nu i-a reușit niciodată cu Reggina”, remarcă și agenția Tuttob.com.

4 goluriși 2 assisturi în 19 meciuri la Parma are Dennis Man în acest campionat din Serie B

Citește și:

După eșec, Mircea Lucescu atacă arbitra: „A fost o bătaie de joc”

Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Nae_4774
Nae_4774  •  05 Martie 2023, 17:35

Conform GSP, mai livrează, G.Hagi, o legătură cu trei bucăți de viitoare genii fotbalistice.. ca să nu mai fie Man luat ca țintă

Sarcastique
Sarcastique  •  05 Martie 2023, 17:01

Eu nu stiu cum de sunt convocati asemenea submediocri. Pt ca au fost la fc.fcsb sau pt valoare?:d. Ca valoarea ...se vede.

romeverest
romeverest  •  05 Martie 2023, 16:43

Nu numai Man a dezamagit in aceasta etapa, chiar si Morutan a jucat sub orice critica si a fost schimbat !! Asta este valoarea fotbalului romanesc si cu baietii astia trebuie sa defilam !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close