INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Dennis Man și un român-surpriză în echipa etapei în Serie B. A doua oară când 2 români sunt aleși simultan!

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 16:35 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 16:46

Extrema Parmei, Dennis Man, și Daniel Boloca, mijlocașul lui Frosinone, au prins un loc în unsprezecele ideal al etapei a 34-a din Serie B, în opțiunea agenției italiene Tuttomercatoweb.com.

Dintre cei 11 români ce evoluează în Serie B și-n ultima etapă din liga cadetă, a 34-a, avem doi jucători aleși în unsprezecele ideal al rundei. Potrivit agenției Tuttomercatoweb.com, s-au remarcat și și-au justificat alegerea Dennis Man și Daniel Boloca.

După 23 de ani, Gigi Becali a recunoscut azi că a făcut un blat: „Am făcut o moșmoandă ca să salvăm Steaua”. Ce jucător a fost pălmuit după meciul aranjat
STEAUA
După 23 de ani, Gigi Becali a recunoscut azi că a făcut un blat: „Am făcut o moșmoandă ca să salvăm Steaua”. Ce jucător a fost pălmuit după meciul aranjat

Dennis Man, „lovitură de magician” la Parma

Primul, folosit extremă dreaptă din minutul 72 al partidei cu Cagliari, pe care Parma a câștigat-o cu 2-1, s-a numărat printre cei mai buni de pe teren. Fostul FCSB-ist a marcat golul decisiv al victoriei, după o splendidă acțiune personală și un șut la păianjen. 

Gazzetta dello Sport l-a notat cu 7 și l-a caracterizat astfel: „Lovitură de magician. A driblat cu măiestrie patru rivali și a șutat puternic și precis la vinclu. Acțiunea lui Man a fost de categorie superioară datorită modului în care a fost construită și încheiată. Dacă acest băiat s-ar convinge și el de propria calitate...". A fost al cincilea gol reușit de Dennis în acest campionat din Serie B.

Daniel Boloca, constant integralist

Celălalt, folosit în mod constant 90 de minute pe meci de liderul Frosinone, a făcut un joc apreciat cu ota 6,5 de Tuttob.com: "Prestație de calitate atât ca mezzala, cât și ca regista, chiar dacă în unele circumstanțe a exagerat cu mingea la picior". "Tricolorul" cu o singură selecție, în amicalul cu Slovenia (1-2), și care a refuzat apoi convocarea, va promova mai mult ca sigur direct cu echipa sa, ce conduce în Serie B.

Este a doua oară când doi români sunt colegi în echipa etapei. S-a mai întâmplat o dată cu Radu Drăgușin și Olimpiu Moruțan, în runda în care au și marcat pentru Genoa și Pisa.

Citește și: 

Luciano Spalletti este superstițios după victoria cu Juventus: „Așteptăm să deschidem inimi și sticle. Eu nu sărbătoresc înainte”

Leao, aproape să semneze pe un salariu de aproape 5 ori mai mare + bonus de două milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează