INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA 2

„Cel mai spumos. Revenirea a pornit de la el” » Laude pentru Dennis Man, tot mai aproape de promovare!

Pe lângă tricoul jubiliar, Dennis Man a primit și un mic trofeu personalizat, pentru meciul 100 la Parma / Foto: X Parma
Pe lângă tricoul jubiliar, Dennis Man a primit și un mic trofeu personalizat, pentru meciul 100 la Parma / Foto: X Parma

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 11:16 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 15:14

Dennis Man (25 de ani), integralist vineri în succesul (2-1) cu Brescia, a fost din nou printre cei mai buni de la Parma, primind nota 6,5 în Gazzetta dello Sport.

„A creat câteva situații periculoase. Golul cu numărul 11 și un alt mesaj pentru reînnoirea contractului”, a scris ForzaParma. Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 75.

Parma s-a distanțat și mai mult în fruntea Seriei B după victoria contra Bresciei de vineri seară, în prologul etapei a 29-a. Echipa lui Fabio Pecchia are 9 puncte peste Cremonese și 10 deasupra lui Como (cu un meci în minus.

Adversara României de la Euro 2024 vrea să fure jucătorul altei echipe naționale
EURO 2024
Adversara României de la Euro 2024 vrea să fure jucătorul altei echipe naționale

Condus cu 0-1 la pauză, liderul ligii cadete a revenit pe tabelă în repriza secundă, după ce spre finele primei părți a ratat un penalty, pe care Valentin Mihăilă l-a obținut, iar Dennis Man i l-a lăsat lui Benedyczak. Ambii români au jucat titulari, dar doar fostul FCSB-ist a fost integralist, celălalt fiind înlocuit în minutul 75.

Dennis Man, o nouă prestație lăudată: „Golul cu numărul 11, alt mesaj pentru reînnoirea contractului!”

Man a fost și cel apreciat mai bine de presa italiană, și nu numai pentru golul de 1-1 reușit în minutul 52, în urma unei greșeli a defensivei „rândunelelor”. Dacă Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 6,5, ziarul Parma Today i-a dat 7: „Cel mai spumos, chiar și cu Parma condusă.

A creat câteva situații periculoase, iar la 0-0 a oferit o «ciocolată» pe care Benek nu a reușit s-o fructifice, expediind mingea direct în peluză. Revenirea a început de la el. Golul cu numărul 11 și încă un mesaj pentru reînnoirea acordului". Scadent oe 30 iunie 2025.

Parmalive: „Dennis Man, cel mai bun din cvartetul ofensiv”

Agenția Parmalive.com a confirmat: „Dintre cei patru din față, a fost cu siguranță cel mai bun. Dar în primele 45 de minute, s-a pierdut pe măsură trecerii timpului.

Papetti l-a readus în joc, făcându-i cadou balonul egalării la începutul reprizei secunde. A fost episodul care a schimbat complet cursul partidei, iar extrema română s-a remarcat și prin calmul etalat.

11goluri și cinci assisturi are Dennis Man în 25 de partide disputate pentru Parma în actuala ediție a Seriei B. Valentin Mihăilă a rămas la cota trei în 24 de meciuri în gialloblu

ForzaParma: „Nimic pozitiv în privința prestației lui Mihăilă”

În schimb, Valentin Mihăilă a primit mai multe critici decât laude și note de 5,5 sau maximum 6 în presa peninsulară. "A procurat o lovitură de la 11 metri, pe care Benek a ratat-o.

Câteva curse generoase, dar puțină eficacitate. A încercat, dar nu și-a lăsat amprenta asupra jocului Parmei", a comentat ForzaParma.it. "Nimic bun în privința jocului său, mai puțin penaltyul obținut cu inteligență și risipit apoi de Benedyczak".

A avea un jucător mereu gata să sprinteze și să atace spațiile libere e cu adevărat înfricoșător. Pe lângă aceste calități, Mihăilă are și o atitudine foarte pozitivă și vrea să ajute echipa
Fabio Pecchia, antrenor Parma

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Javier Aguirre i-a făcut un compliment inedit unui star de la Barcelona: „Ca un șobolan! Ticălosul!”
BARCELONA
Javier Aguirre i-a făcut un compliment inedit unui star de la Barcelona: „Ca un șobolan! Ticălosul!”
Clubul din Spania a comis-o de Ziua Femeii! Clipul postat pe rețelele de socializare a provocat revoltă
Ziua femeii
Clubul din Spania a comis-o de Ziua Femeii! Clipul postat pe rețelele de socializare a provocat revoltă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexh
alexh  •  09 Martie 2024, 13:21

'Condus cu 0-1 la pauză," ne zice Daniel Scorpie. Cum e să fii condus cu 0-1? Chiar așa să fie? Mai gândește-te! Nu cumva au fost conduși cu 1-0?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează