INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Printre cei mai slabi de pe teren la Parma » Ce notă a primit Dennis Man după evoluția din derbyul cu Modena

Dennis Man, infailibil până azi la lovituri de la 11 metri // Foto: Imago
Dennis Man, infailibil până azi la lovituri de la 11 metri // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 18:04 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 19:00

Dennis Man (25 de ani) a avut o zi slabă în duelul cu Modena (1-1), de pe teren propriu. Atacantul Parmei a ratat trei ocazii plus un penalty în final și a fost notat cu 5 de agenția Sport Parma: „Dorința nu-i lipsește, dar erorile comise au o influență decisivă asupra rezultatului”.

După cele cinci goluri marcate în Serie B și Cupă în patru meciuri la rând, Dennis Man a revenit la vechea meteahnă. Aceea de a fi inconstant în evoluții la Parma. La fel au stat și astăzi lucrurile cu atacantul de 25 de ani, care a fost odihnit, pentru că nu a fost convocat la națională pentru partidele cu Israel și cu Elveția din preliminariile Euro 2024, acuzând o ușoară accidentare. 

Refăcut complet, Dennis Man, declarat cel mai bun jucător al lui octombrie în Serie B, a evoluat slab. Doar Benedyczak a primit notă mai mică.

Dennis Man, printre cei mai slabi în Parma - Modena

Dennis Man a luat un 5 și a fost criticat de presa italiană după egalul (1-1) cu Modena, în urma căreia trupa lui Fabio Pecchia a cedat primul loc în favoarea Veneziei. „O ocazie cu capul în prima repriză, două după pauză, când românului i-a stat în cale un super Seculin, care a și reușit să-i pareze un penalty în minutul 87. 

Dorința nu-i lipsește, însă greșelile comise (împreună cu încăpățânarea în a continua acțiunile cu mingea la picior, ignorând colegi mai bine poziționați) au o influență decisivă asupra rezultatului", scrie Sport Parma.

„Dennis Man s-a blocat în unele driblinguri inutile”

Ceva mai generoasă a fost agenția Parmalive.com, care l-a notat cu 5,5 și l-a caracterizat astfel: „S-a enervat foarte tare în prima repriză pentru câteva faulturi comise de oaspeți. S-a blocat în unele driblinguri inutile și a părut foarte departe de ceea ce ne-a arătat înaintea accidentării sale. 

Mai bun după pauză, când a fost mai incisiv și a dialogat mai bine cu colegii. A trecut foarte aproape de gol în mai multe situații, apoi de la punctul cu var a trimis un șut neutralizat de Seculin". A fost primul penalty ratat din cele 8 executate în carieră!

Pentru lungi perioade a fost cel mai vivace de la Parma, dar n-a găsit și culoare pentru a-și putea elibera clasa. Apoi s-a angajat într-un duel personal cu Seculin și a pierdut. A ratat și penaltyul din minutul 86, moment în care putea începe o altă partidă. Păcat! 
- agenția Forza Parma

8 goluriși două pase decisive a reușit Dennis Man pentru Parma în 12 partide jucate în acest sezon în campionat și Cupă

Citește și

Carlo Ancelotti nu vrea să plece de la Real: „Voi aștepta oferta Madridului până în ultima clipă”
SPANIA
Carlo Ancelotti nu vrea să plece de la Real: „Voi aștepta oferta Madridului până în ultima clipă”
La patru goluri de recordul clubului, Antoine Griezmann este sincer și modest: „Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico!”
SPANIA
La patru goluri de recordul clubului, Antoine Griezmann este sincer și modest: „Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  26 Noiembrie 2023, 09:11

Pai Giovani zicea(zilele trecute-nu mai demult),ca-l va vinde pe cea mai mare suma!

adybumbescu
adybumbescu  •  25 Noiembrie 2023, 20:18

prostia a fost ca nu l-au bagat si pe mihaila

adybumbescu
adybumbescu  •  25 Noiembrie 2023, 20:15

a jucat decent a avut ocazii nu inteleg de ce sa fie cel mai slab de pe teren si-a creat ocazii dar nu s-au concretizat vine dupa o accidentare ....penalty se putea intampla oricui si partida era cu contracandidata la promovare egal deci nu e nimic pierdut

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close