INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

video „Vindeți-l! Este lipsit de respect să-l mai vedem în teren” » Fanii au luat foc după ultima evoluție a lui Dennis Man

Dennis Man. Foto: parmacalcio1913.com
Dennis Man. Foto: parmacalcio1913.com

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 13:07 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 13:40

Dennis Man (24 de ani) a făcut iar un meci slab la Parma, notat cu 5 de presa italiană după remiza cu Sudtirol, scor 0-0. „Lipsit de acuratețe în fața porții. A rămas în umbră, rareori și-a depășit adversarul direct”. Extrema română are 4 goluri și două assisturi în 20 de apariții în actuala Serie B.

Cu două săptămâni înaintea startului în preliminariiile Euro 2024, unul dintre stranierii importanți convocați de selecționerul Edi Iordănescu continuă să nu iasă din pasa proastă din ultima vreme la Parma. Titularizat a patra oară consecutiv de antrenorul Fabio Pecchia ca extremă stânga, Man a strâns note slabe după egalul de sâmbătă cu Sudtirol, 0-0. 

Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă
FCSB
Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă

Folosit pe partea opusă celei care-i convine mai mult, în condițiile absenței lui Valentin Mihăilă, fostul FCSB-ist e departe de jucătorul cumpărat de emilieni cu 13 milioane de euro în 2021.

Fanii critică ultima evoluție a lui Man: „A fost de neprezentat”

Răbdarea suporterilor gialloblu e pe sfârșite, aceștia criticându-l pentru că, în ciuda calităților sale, nu poate face diferența, într-un meci în care adversarul a parcat autocarul în fața careului. 

„Vindeți-l! E lipsit de respect să-l mai vedem în teren”, „Nu nimerește un șut ca lumea” și „Ca de obicei, de neprezentat, greu de privit” sunt câteva dintre cele dure mesaje la adresa extremei de 24 de ani. 

Parma a avut o superioritate zdrobitoare: 76% posesie, 13 cornere și 22 de șuturi la poartă, dar doar unul singur cadrat în fața revelației sezonului!

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Sudtirol (0-0)

Prestatia lui Dennis Man, analizată depresa italiană: „Ține prea mult mingea”

Și presa italiană a avut comentarii, în general, negative pentru cele 80 de minute bifate de Man. „Partidă la curent alternativ, idei bune de jucat în sine, însă de puține ori a reușit să creeze superioritate. Teoretic, era cel mai incisiv dintre cei 22 de jucători de pe gazon, numai că uneori uită asta. Ține prea mult mingea și favorizează replierea adversarilor!”, scrie ForzaParma.it. 

Agenția Tuttob completează: „A găsit foarte puține spații, rareori și-a depășit omul. A fost din nou în umbră”.

„Dennis Man, fără continuitate”

Doar Parmalive.it a fost ceva mai indulgentă cu Dennis, acordându-i un 5,5: „Când avansează, este pericol. Defensiva lui Südtirol n-a putut face față vitezei și șerpuirilor românului, care a avut destule ocazii. Nu are continuitate în jocuri, dar, când joacă titular, Parma e mereu periculoasă. Păcat că nu are acuratețe în fața porții și se aprinde cu intermitență prea mare”.

485 de minutefără gol marcat la Parma are Dennis Man în acest campionat. Ultima oară a punctat acum trei luni, cu Brescia (2-0)

Citește și:

Criză totală la BBC din cauza „scandalului Lineker” » Directorul general se roagă de el să revină, dar a primit o ofertă de 3 ori mai mare

Remarcatul-surpriză al lui Panduru din echipa Farului

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
Cronos666
Cronos666  •  12 Martie 2023, 21:00

Asta este tipologia jucatorului roman. ***. ***. El cheltuie bani aiurea, nu joaca nimic, dar are impresia ca este un Messi. La 30 se intoarce in liga romaneasca de trozbal si la 31 se lasa. Lipsa de educatie, cultura si ce mai vreti voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Martie 2023, 19:55

Chiar nu știu cum reușește Becali sa vândă, cu sume destul de mari aceste " perle " (poate sant alte sume ) ! Fotbaliștii romani suferă f. mult la mentalitate de profesionist ( inexistenta ) și joaca cel mult cu un picior ,expl. Man și mulți alții ( Toti) !? Asa ca nu ne mira ca nu fac fata !

ortega
ortega  •  12 Martie 2023, 18:00

Să vedem ce o să mai vândă clanul bekal după așta ! Numai țepe ! Nuci în Bulgaria sau Cipru nu mai păcălesc pe nimeni . Inchide Ayatollahul Prostiei taraba , se retrage la Athos și-și lasă verii fără pâine . Pe *** nu-l plânge nimeni , el e obișnuit să doarmă la carton ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close