INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Edi Iordănescu, fără liniște » Dennis Man slab cu Como, Valentin Mihăilă, nici rezervă la Parma!

Dennis Man în tricoul Parmei, foto: Imago
Dennis Man în tricoul Parmei, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 12:00 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 12:23

Cei doi români de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, trec printr-o perioadă nefastă în Serie B. Fostul FCSB-ist a jucat numai o repriză, după pauză, iar ex-olteanul are acum probleme și cu o apendicită.

Parma a ieșit din zona de play-off, după eșecul de la Como (0-2), picând pe locul 9. Sâmbătă, niciun român n-a mai fost titular în squadra pregătită de Fabio Pecchia.

 Dennis Man a intrat abia după pauză la oaspeți, în timp ce Valentin Mihăilă nu a prins nici banca de rezerve (nu este complet refăcut!), sporind problemele din atac ale naționalei înaintea startului preliminariilor Euro 2024.

„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”
FERRARI
„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”

Dennis Man a fost notat cu 5: „Nu face diferența”

Fostului FCSB-ist i-a fost preferat Benedyczak, după cinci partide consecutive în care figurase în formația de start gialloblu. A apărut pe teren la 0-1 și nu a putut schimba jocul slab al Parmei și criza de idei din ofensivă. 

„O după-amiază de coșmar, în care nu s-a salvat nimeni. Dennis Man a început cu câteva incursiuni promițătoare, dar nu a reușit să facă diferența și s-a pierdut în mediocritatea generală!", l-a caracterizat agenția Parmalive.com, care i-a acordat nota 5.

Aceeași primită de la ForzaParma.it: „A început foarte bine, impresionând cu o șerpuire și un șut scos de portar. Însă efectul inițial s-a stins treptat și a dispărut rapid după al doilea gol încasat și eliminarea lui Circati". Practic, de la cele două assisturi cu Frosinone de-acum o lună nu s-a mai remarcat deloc.

Probleme în lanț și pentru Valentin Mihăilă

Nici lui Mihăilă nu-i merge prea bine. A scăpat de leziunea musculară, din cauza căreia a ratat șase meciuri în Serie B, și era anunțat în lotul pentru deplasarea de la Como. 

Numai că a scăpat de-o problemă și a dat de alta. Antrenorul Pecchia nu l-a oprit nici ca rezervă, după ce a acuzat dureri provocate de apendicită. Neavând niciun meci în picioare de mai bine de două luni în Serie B nu are cum să mai rămână pe lista convocaților lui Iordănescu.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„Avem o cârtiță în vestiar” » Nervi la Bayern, după ce planurile tactice ale lui Nagelsmann au fost făcute publice în Bild

5 curiozități despre Barcelona - Real Madrid: l-au împărțit pe Di Stefano și o umilință cu 11-1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează