INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ședinţă de urgenţă la Galatasaray pentru transferul lui Dennis Man!

Fatih Terim
Foto: Imago
Fatih Terim Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 11:37 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:03

Dennis Man (23 de ani), fotbalistul celor de la Parma, este dorit din ce în ce mai insistent de Galatasaray, echipă care este gata să-l transfere în perioada de mercato din iarnă.

Transferul lui Man în Turcia a intrat în linie dreapta după calidicarea celor de la Galatasaray în „optimile” Europa League, anunță presa din Turcia.

Potrivit celor de la Haber7, după meciul cu Lazio de pe Olimpico, Fatih Terim și președintele clubului, Burak Elmas, au avut o ședință în care au planificat strategia echipei pentru perioada de transferuri, în care sunt așteptați mai mulți fotbaliști.

Cei doi l-au pus în capul listei de transferuri pe Dennis Man, pentru care Elmas este dispus să facă orice ca să-l aducă la gruparea „Cim Bom Bom”.

„Fatih Terim a făcut lista cu numerele care îi lipsesc din lot. Sunt planificate transferurile de un număr 6, un număr 8, număr 10, o aripă și un atacant. Se urmărește finalizarea operațiunilor cât mai curând posibil, pentru ca noii jucători să semneze în perioada de transferuri din această iarnă. 

A fost ales Dennis Man pentru postul de extremă dreapta și mijlocaș în spatele atacantului. Galben-roșii vor mai încerca să-i aducă pe Gedson Fernandes de la Benfica pentru număr 8 și pe Patrick Berg de la Bodo Glimt ca număr 6. Președintele Elmas a spus că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i transfera pe acești jucători”, au notat jurnaliștii turci.

Victor Becali: „Nu discută nimeni acum”

După ce s-a scris în ultimele zile în presa din Turcia că Man a ajuns deja la o înțelegere cu Galatasaray, Victor Becali dezminte această informație, dar spune că nu se știe ce va aduce perioada de transferuri.

„Acum câteva zile, presa din Trucia a scris că Man a semnat cu Galatasaray. El nu poate semna nimic acum. Poate semna când se deschide perioada de transferuri. Nu merge cu precontract. 

Nu e perioada deschisă. Nu discută nimeni acum. Nu știu ce va fi când se deschide perioada de transferuri. Nimeni nu vorbește despre asta acum”, a spus Victor Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Final de drum pentru Tătărușanu la Milan! Anunțul făcut de italieni

Ianis Hagi o vrea pe Barcelona adversar în Europa League: „E unul dintre visurile mele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2021, 17:13

inca o teapa sa-si ia Galata cu inca un roman?? nu io ajuns cu Morutan si Cicaldau? vrea sa retrogradeze si cu Galata, cum a facut-o cu Parma???

853246084756615
Marcel Popa  •  11 Decembrie 2021, 17:04

Gsp striga în gura mare ,ca Man a semnat cu Galata.Acuma cine minte Gsp ,sau Becali?

vasileroaita
vasileroaita  •  11 Decembrie 2021, 13:14
Postat de bridges pe 11 Decembrie 2021, 13:02

In ce hal a ajuns Galata daca a intrat in panica sa nu-l piarda pe Man. Stati linistiti, nimeni nu crede ca cineva va da banii pe care-i vrea patronul Parmei ca sa-l dea, macar 10 mil, sa piarda cat mai putin. E clar ca Terim canta fals, e in duet cu Giovani, pe banii turcilor.

Daca merge Man la Galata, Parma nu mai plateste banii pentru transferul lui! Iar Galata nu mai plateste banii pentru transferul lui Morutan!! Familia Becali - toata! - primeste comisioanele si toata lumea va fi multumita!!! Pierde doar fcsb...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează