INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fundaș din Premier League, arestat după ce a provocat un accident rutier! Ce rezultat a avut la testul pentru alcoolemie

Danny Rose, jucătorul din stânga
Danny Rose, jucătorul din stânga

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 11:40 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 12:11

Danny Rose (30 de ani), fundașul stânga al lui Tottenham și internațional englez, a fost arestat joi dimineața după un accident rutier.

Potrivit The Sun, fundașul lui Tottenham a fost arestat după ce a făcut accident cu mașina sa. Acesta s-a izbit de mediana autostrăzii A45 don Northampton. Vehiculul a suferit daune grave, pierzând chiar o roată pe parcurs, dar Danny Rose a scăpat nevătămat.

Danny Rose, negativ la testul pentru alcoolemie

Fotbalistul englez a ieșit negativ la testul pentru alcoolemie, dar a fost arestat pentru conducere imprudentă. El nu a mai jucat de la sfârșitul lunii noimebrie și, în acest moment, are o relație destul de tensionată cu antrenorul Jose Mourinho, din cauza puținelor oportunități pe care portughezul i le-a oferit.

VIDEO. Dezvăluirile lui Mutu: „Mourinho nu era nebun să facă asta!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Ianis Hagi, elogiat de Steven Gerrard după ce a fost decisiv în victoria lui Rangers: „În echipa asta, el e cel care-și va asuma riscurile”

Șumudică se ia de arbitri după a treia victorie la rând în Turcia: „A devenit o rutină. Mereu îi arată cartonașul galben lui Șumudică”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează