INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Memphis Depay, tot mai aproape de Barcelona! Ce decizie a luat Lyon în cazul olandezului

Memphis Depay ar putea ajunge la echipa antrenată de Ronald Koeman
Memphis Depay ar putea ajunge la echipa antrenată de Ronald Koeman

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 11:10 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 11:29

Memphis Depay (26 de ani) ar putea ajunge la Barcelona pe o sumă modestă, după ce Lyon a refuzat să îl vândă în vară pe mijlocaș cu mai puțin de 25 de milioane de euro.

Conform L'Equipe, Lyon și-a redus semnificativ pretențiile financiare în cazul lui Memphis Depay și e gata să îl vândă în această iarnă pentru numai 5 milioane de euro! Motivul? Contractul olandezului expiră în vara lui 2021, iar francezii riscă să îl piardă gratis.

Pe lângă situația contractuală, trebuie amintit că relația lui Memphis Depay cu fanii lui Lyon nu este una foarte bună. Atacantul i-a provocat public pe fanii care l-au criticat pentru meciurile în care evoluțiile au fost sub așteptări, dar și pentru refuzul de a semna prelungirea contractului.

8 goluriîn 15 meciuri a marcat Memphis Depay în acest sezon, fiind golgheterul lui Lyon, împreună cu Ekambi. Ultimul gol a fost marcat sâmbătă, în meciul câștigat în fața lui Nice (4-1), transformând un penalty

VIDEO. Giovanni Becali: „La Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune”

Pleacă Ianis de la Rangers? Mircea Rednic l-a dat de gol pe Gică Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează