INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune” + Câți bani a primit pentru victoria cu Fenerbahce

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep +14   FOTO
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 22:54 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 23:25

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a reușit o victorie răsunătoare astăzi, 3-1 cu Fenerbahce, și a urcat pe locul 4 în campionatul din Turcia. Totuși, nu crede că-și va prelungi contractul cu actuala sa formație!

Șumi a dezvăluit că are două oferte pe masă în acest moment și a lăsat de înțeles că este dispus să dea curs uneia dintre ele în aprilie, atunci când contractul cu Gaziantep îi va expira.

Marius Șumudică: „Există discuții cu o echipă de tradiție din Turcia”

„Sunt în discuții cu clubul, doresc să îmi prelungească contractul pe încă 3 ani. Ei își doresc, dar e destul de greu să prelungesc. Mai am două oferte, una din Turcia și una din Arabia Saudită, incomparabil mai mari din punct de vedere material. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi ia mințile. 

Vreau să duc echipa asta cât mai sus. Anul trecut am terminat pe 8, anul ăsta pe 6. De un an de zile nu pierd acasă. Echipa mea e singura care a marcat în ultimele 22 de meciuri și care nu pierde de 14 meciuri. Lucrurile astea spun ceva și îmi permit să mă gândesc mai sus. Există discuții cu o echipă de tradiție din Turcia”, a spus Șumudică la TV Telekom Sport.

Marius Șumudică: „Astăzi am luat 5.000 de euro de fiecare”

Șumi a dezvăluit ce prime au primit el și jucătorii săi după victoria de astăzi cu Fener, care i-a permis lui Gaziantep să urce pe locul 4 în Turcia. 

„Orice victorie în Turcia înseamnă 250.000 de lire turcești plătiți de Federație. La egal se dau 150.000, din care bașcanul promite cât vrea. Noi avem un regulament clar, primim 30.000 de lire atât acasă, cât și în deplasare. În jurul a 3.000 de euro victoria, 1.500 egal.

Astăzi am fost răsplătiți cu 50.000, am luat 5.000 de euro de fiecare. Dacă găsești un bașcan mai darnic, ajungi pe la 7-8.000 la un meci câștigat”, a mai spus Șumudică.

Am primit un telefon de la Mircea Lucescu după meci. M-a felicitat, mi-a spus «Șumi, ceea ce reușești să faci în Turcia, eu nu am reușit cât am fost acolo. Eu am fost la echipe mari, tu ești la una mică și te bați cu granzii. Numai eu știu ceea ce înseamnă Turcia». Este un campionat extrem de puternic.

Există o simbioză între mine și jucători, astăzi mi-au făcut cadou un ceas după meci și au început să îmi strige numele în cabină. M-am simțit extraordinar, mi-au dat lacrimile.

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO. Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Mai multe știri despre Gaziantep și Marius Șumudică: 

Șumudică, iubit în Turcia! Ce au făcut jucătorii lui Gaziantep cu prima de la antrenorul român: „Regele”

Presa din Turcia îl elogiază pe Marius Șumudică + 2 imagini cu el au devenit virale! Maxim, liderul unei ierarhii interesante

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  20 Decembrie 2020, 13:58

""Orice victorie în Turcia înseamnă 250.000 de lire turcești plătiți de Federație." - interesant !

laurkro
laurkro  •  20 Decembrie 2020, 11:21

Da, ai fost contactat de nspemii de echipe, după victoriile mărețe din campionatul Turciei, unde orice fotbalist de top visează sa ajungă. Mai taie din coada ca e prea mare, te împiedici in ea!

remarque
remarque  •  20 Decembrie 2020, 09:55

auzi acolo....Turcia, campionat extrem de puternic. No other comments

Vezi toate comentariile (3)
Comentează