INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Iar s-a rupt tribuna cu fani » La fel ca la Claudiu Răducanu! Un suporter a ajuns la spital

Momentul din 2004 în care a cedat tribuna la golul marcat de Claudiu Răducanu pentru Espanyol
Momentul din 2004 în care a cedat tribuna la golul marcat de Claudiu Răducanu pentru Espanyol

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 20:36 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 21:16

Suporterii lui Deportivo La Coruña s-au împins unii în alții în tribună, după golul victoriei din meciul cu Zamora, scor 1-0, și parapetul s-a rupt. Cum s-a întâmplat în urmă cu 18 ani, când fanii lui Espanyol au vrut să prindă tricoul aruncat de Claudiu Răducanu.

Putea fi o tragedie miercuri seară, la Zamora - Deportivo La Coruña (0-1), în liga a 3-a spaniolă. Fanii au căzut pe teren, dar au scăpat însă cu răni minore.

Un fan a ajuns la spital, cu fractură

La golul oaspeților, în minutul 90, fanii alb-albaștri s-au împins unii în alții în tribună și micul parapet s-a prăbușit cu ei, pe teren. Mai mulți suporteri galicieni au fost răniți ușor. Unul singur a ajuns la spital, cu fractură, au anunțat jurnaliștii iberici.

Claudiu Răducanu și-a aruncat tricoul spre fani

În urmă cu 18 ani, un incident similar, în LaLiga. Pe 1 februarie 2004, la Villarreal - Espanyol (0-1), Claudiu Răducanu a marcat în minutul 89 golul catalanilor și, ajuns lângă tribună, s-a dezbrăcat de tricou și l-a aruncat spre fani. Au căzut cu parapetul, înregistrându-se 30 de răniți ușor.

Răducanu era acolo când susținătorii alb-albaștrilor au căzut chiar lângă el. S-a speriat de ce a provocat.

Citește și alte știri din fotbalul internaționl: 

Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi primește încă un superjucător din Premier League

De ce vrea Gianni Infantino să facă o schimbare radicală pentru Mondial: „Să le dăm speranță africanilor, să nu mai traverseze Mediterana pentru a-și găsi moartea în mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează