CAMPIONATE  ·  COTTBUS - BAYERN 2-0

Descălţaţi

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

Bayern a fost umilită la Cottbus, unde a pierdut mai clar decît o arată scorul final

Bayern în genunchi. Şi unde! La Cottbus, pe terenul ultimei clasate înaintea etapei. Degeaba şi-a menajat Ottmar Hitzfeld titularii, miercuri, cu Anderlecht (1-2). Garnitura de gală, cu Ribery, Toni şi Klose în frunte, s-a dovedit chiar mai slabă decît echipa B. Rezultatul? Liderul a încasat o veritabilă corecţie: 0-2.

Jucătorii lui Energie nu şi-ar fi închipuit niciodată că ar putea avea un meci atît de uşor tocmai cu Bayern. Dar chiar aşa a fost! Apărarea munchenezilor, cea mai bună din Bundesliga la ora actuală, a fost ieri de nerecunoscut. Dacă portarul Kahn n-ar fi intervenit salvator în cîteva situaţii, se putea termina mult mai rău.

Ribery? Motorul bavarezilor în atîtea alte partide a dat rateuri la greu. Inclusiv de la punctul cu var (28), cînd a avut şansa de a egala. Golgeterul Toni? A scos penalty-ul, după care a dispărut printre fundaşii lui Energie. Restul coechipierilor? Martori la cea mai mare surpriză de pînă acum a sezonului.Lider PSD, în şedinţa partidului: “Coronavirusul nu există (…) Oricum, sunteţi toţi nişte proşti!” – surse
Libertatea
Comentarii (1)
 •  16 Martie 2008, 02:08

nenorocitii naibii !! m au scos la pariuri ...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1