INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Descoperire macabră după Napoli - AC Milan 2-2: cadavrul unui suporter a fost găsit într-o parcare abandonată de lângă stadion!

Fanii lui Napoli
Fanii lui Napoli

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 14:06 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 14:21

Un fan de 42 de ani a încercat să intre aseară, împreună cu un prieten, pe arena „Diego Armando Maradona”, la Napoli - AC Milan 2-2, a căzut de la o înălțime de 20 de metri și s-a strivit de sol. Victima nu avea bilet și voia să treacă printr-un tunel spre sectorul rezervați tifosilor lui Milan.

Epilogul duminicii în Serie A a avut parte, dincolo de cele patru goluri și de spectacolul oferit de jucători în egalul dintre Napoli și Milan (2-2), și de un eveniment dramatic. Poliția din orașul de lângă Vezuviu a descoperit, în noaptea trecută, cadavrul unui bărbat de 42 de ani din Bacoli, un orășel din provincia Napoli. 

Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise
DOSAR
Reacția drastică a lui Gigi Becali după ce a aflat că Dorian Popa a condus în chiloți și sub influența substanțelor interzise

Conform unei reconstituiri a ceea ce s-a putut întâmpla, suporterul decedat, găsit într-o parcare dezafectată a stadionului „Diego Armando Maradona" în zona sectorului rezervat oaspeților, s-a prăbușit de la o înălțime de 20 de metri.

Bărbatul și-a pierdut viața în tentativa de a nu intra legal cu bilet pe la turnicheți, ci de a-și face loc printr-un tunel de acces în arena populată de câteva mii de tifosi rossoneri.

Amicul a fost martor la tragedie

Prietenul bărbatului mort a confirmat informațiile deținute de poliție: cei doi s-au cățărat pe o grindă căzută, care le bloca accesul către „Peluza Sud", iar victima a încercat să treacă prima și a picat în gol. 

N-a avut nicio șansă, decesul survenind la contactul cu solul. Medicii chemați la locul tragediei n-au mai putut face nimic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Atacuri cu torțe între suporteri la Napoli - AC Milan 2-2

Nu a fost singurul incident pe „Diego Armando Maradona". În prima repriză, arbitrul Daniele Orsato a fost obligat să întrerupă meciul pentru câteva minute, din cauza unor atacuri reciproce ale ultrașilor, cu torțe, fumigene și petarde, ce puteau provoca rănirea persoanelor din tribune. 

Cel mai bun arbitru italian la ora actuală a urmat doar protocolul specific în astfel de incidente și a transmis crainicului arenei, Decibel Bellini, un mesaj către fanii agresivi. Aceștia au fost avertizați să înceteze, existând pericolul ca derbyul să fie suspendat.

Comoție și 10 puncte de sutură pentru Fabio Grosso! Ministrul Sportului francez atacă dur: „E deprimant și dezgustător”

Gestul lui Mbappe a provocat scandal în Franța! Ce a făcut în fața fanilor rivali după golul decisiv din minutul 90

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  30 Octombrie 2023, 17:03

S-a activat Camorra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează