INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO Gestul lui Mbappe a provocat scandal în Franța! Ce a făcut în fața fanilor rivali după golul decisiv din minutul 90

Gesturile lui Mbappe spre fanii lui Brest // FOTO: Imago
Gesturile lui Mbappe spre fanii lui Brest // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 11:26 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 11:56

După ce a marcat golul decisiv în Brest - PSG 2-3, în minutul 90, Kylian Mbappe (24 de ani) a avut o reacție dură către suporterii gazdelor.

Internaționalul francez s-a bucurat în dreptul fanilor lui Brest, făcând mai multe gesturi către aceștia. A dus degetul la gură și le-a făcut semn să tacă. Spre nemulțumirea suporterilor. 

Ianis Hagi, printre cei mai buni de la Alaves în înfrângerea cu Atletico » Pasă de gol + O ratare incredibilă
ATLETICO MADRID - ALAVES 2-1
Ianis Hagi, printre cei mai buni de la Alaves în înfrângerea cu Atletico » Pasă de gol + O ratare incredibilă

VIDEO Gesturile lui Mbappe spre fanii lui Brest

Potrivit RMC Sport, citat de As, reacția lui Kylian Mbappe a venit ca urmare a scandărilor făcute de fanii lui Brest. Aceștia l-ar fi insultat pe Achraf Hakimi, care e cercetat de viol. Suporterii l-ar fi numit „violator” în mai multe rânduri pe fundașul marocan

După meci, Mbappe s-a contrat și cu un jurnalist francez. „Un căpitan al Franței nu ar trebui niciodată să facă asta”, a scris Bertrand Latour pe platforma X. 

Iar Mbappe i-a răspuns: „Desigur. Chiar ar fi trebuit să cânt cu fanii când mi-au insultat coechipierul. Sunt oameni care nu au călcat niciodată pe un teren de fotbal”, a scris Mbappe.

„Sunt puțin surprins. Mi se pare ridicol. Mbappe ar fi trebuit să fie mai presus de toți. E un stadion cu o atmosferă decentă, dar uneori jucătorii sunt și huiduiți. Și e normal. Mbappe e vedeta echipei. Dar când dai două goluri și joci cum ai jucat, trebuie să fii mai presus”, a spus Eric Roy, antrenorul lui Brest.

Rezumatul meciului Brest - PSG 2-3

PSG, în urma lui Nice în Ligue 1

 Cu victoria de duminică, PSG a ajuns la 21 de puncte în 10 etape (6 victorii, 3 egaluri și o înfrângere). Trupa lui Luis Enrique este pe locul 2 în Ligue 1, cu un punct sub liderul Nice. 

Și AS Monaco e în luptă pentru primul loc, fiind pe 3, cu 20 de puncte.

 Citește și:

Spectacol total în Frankfurt - Dortmund » Recital cu 6 goluri în derby-ul etapei din Bundesliga

Dezvăluiri despre starea lui Fabio Grosso, rănit de huliganii lui Marseille: „Nu putea susține o conversație, nu părea lucid!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează