INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - ALAVES 2-1

VIDEO Ianis Hagi, printre cei mai buni de la Alaves în înfrângerea cu Atletico » Pasă de gol + O ratare incredibilă

Ianis Hagi // FOTO: Imago
Ianis Hagi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 10:32 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 12:24

Deportivo Alaves a pierdut, 1-2 cu Atletico Madrid, în etapa 11-a din La Liga. Ianis Hagi (25 de ani) a jucat din minutul 63 și a avut o evoluție apreciată.

Trupa Diego Simeone continuă să fie invincibilă pe teren propriu. A câștigat meciul cu Alaves (2-1) și a urcat pe 3, cu 25 de puncte, cu 3 mai puțin decât liderul Real Madrid.

„Nimeni nu alege să fie dependent de jocuri de noroc” » Specialistă care îi sprijină pe dependenți: „Vin tot mai mulți adolescenți. Nu-și permit, dar tot continuă să joace”
SPECIAL
„Nimeni nu alege să fie dependent de jocuri de noroc” » Specialistă care îi sprijină pe dependenți: „Vin tot mai mulți adolescenți. Nu-și permit, dar tot continuă să joace”

Ianis Hagi, evoluție lăudată în Atletico Madrid - Deportivo Alaves

Atletico Madrid a rezolvat meciul în prima repriză, prin golurile lui Riquelme (26) și Morata (45+1). Intrat în minutul 63, Ianis Hagi a avut o evoluție lăudată, fiind printre cei mai buni jucători ai trupei lui Luis Garcia.

La 20 de minute după ce a intrat, Ianis Hagi a amenințat poarta lui Oblak. După o centrare din partea stângă, internaționalul român a reluat din unghi, de la 10 metri. Mingea trimisă de el la colțul lung, a trecut puțin pe lângă poartă.

În prelungiri, Ianis a dat o pasă de gol. Din colțul careului, Hagi a întors excelent mingea la careului, de unde Guevara a reluat excelent și l-a învins pe Oblak. A fost primul assist al lui Hagi în 7 partide pentru iberici.

VIDEO Rezumatul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves

Ce a scris presa din Spania despre evoluția lui Ianis Hagi

După meci, presa din Spania a lăudat evoluția lui Ianis. Acesta a primit nota 7 în El Correo: „Are calitate cu mingea la picior. A amenințat poarta și a dat o pasă de gol”.

Noticias de Alava i-a dat 6: „A fost unicul care a creat neliniște în defensiva madrilenă. A jucat în dreapta și, în afara golului, a avut cea mai importantă ocazie”.

„Fiul legendarului Gheorghe Hagi are doar 291 de minute în acest sezon. A fost titular în 4 din ultimele 5 meciuri, dar nu fost niciodată integralist. Tatăl său a avut nevoie de 4 minute pentru a marca primul său gol, în timp ce Ianis are mai mult de 5 luni fără să marcheze la club. Ultimul său gol oficial a fost pentru Rangers, pe 21 mai”, a notat Marca.

Citește și: 

Tchouameni s-a ținut de cuvânt » Ce a purtat în El Clasico fotbalistul Realului

Dezvăluiri despre starea lui Fabio Grosso, rănit de huliganii lui Marseille: „Nu putea susține o conversație, nu părea lucid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tase67
tase67  •  30 Octombrie 2023, 17:26

Rautatile ne costa scump de ceva vreme. Sa recunoastem ca Ianis Hagi poarta numarul 10 pe tricou in acest meci, simbolic si interesant, pentru ca a intrat pe final, la o echipa dintr-unul din cele mai tari campionate din lume, si este in prim plan, ramine sa se vindece si Edi, de orbul gainii, pina la meciurile care vor fi esentiale pentru viitorul fotbalului la noi, si sa nu mai stea cu ochii pe ruleta, cind face echipa de start. Dumnezeu ii arata, dar nu ii baga si echipa pe teren, el trebuie sa vada, viteza, miscare, suturi din fuleu, pase lungi, precise, intensitate, la Ianis, si sa nu uite ca il are si pe vitezistul Mihaila cu care poate dubla cu Israel, la ritm si viteza maxima, din primele minute, in turbo. Edi ii poate lua ca din oala, pe israelieni, din primul minut, si sa ceara tot de la echipa in primele 30 de minute, sa transeze meciul din prima, dar trebuie sa fie baiat destept, si sa lase scamatoriile de parior, ca in meciurile cu Elvetia, sau Belarus, cind a trimis in teren echipe de start dubioase, si a inceput sa pluseze miza doar spre final, la plezneala, poate o iesi, sa isi scoate pierderea. I-a iesit cu Elvetia, la bulan mare, nu i-a iesit nimic, si aproape a pierdut calificarea contra Belarusului. Poate suna vreunul, Burleanu sau Stoichita, la numarul pentru pariorii dependenti, sa il scoata pe Edi de la masa ruletei, si sa il lege de fotoliul de selectioner, sa stea si el la munca, ca tot omul, poate isi face si el treaba, si ne calificam

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 Octombrie 2023, 13:35

...sa l laudam chiar daca pierde ...sa l laudam ca ajunge sa rateze ...sa l laudam ca vrem sa distrugem fotbalul romanesc ...

Alex1975
Alex1975  •  30 Octombrie 2023, 13:33

Fara suparare este lider la ratari incredibile...e slabut si sa fim seriosi noroc cu presa si tatal lui ca altfel era de duzina in liga2...ori prima e departe de fotbalul mare

Vezi toate comentariile (11)
Comentează