INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Despărțire emoționantă » Casemiro și Ancelotti, în lacrimi la conferința de rămas bun a brazilianului

Casemiro și Carlo Ancelotti/ foto Twitter Real Madrid
Casemiro și Carlo Ancelotti/ foto Twitter Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 19:12 / Actualizat luni, 22 august 2022 21:30

Casemiro (30 de ani) s-a despărțit de Real Madrid printr-o conferință de presă emoționantă.

Mijlocașul brazilian a semnat cu Manchester United, după 8 ani petrecuți pe „Santiago Bernabeu”. La conferința de rămas bun, Casemiro a izbucnit în plâns. Inclusiv antrenorul Carlo Ancelotti a fost surprins cu lacrimi în ochi. 

Despărțire emoționantă » Casemiro și Ancelotti, în lacrimi la conferința de rămas bun a brazilianului
Carlo Ancelotti, emoționat la despărțirea de Casemiro/ foto Captură Real Madrid TV

Casemiro: „După finala Champions League, știam că vreau să plec”

„În opt ani am câștigat cinci Champions League. Am dat întotdeauna totul pe teren. Voi rămâne întotdeauna un fan al lui Real Madrid.

Dar aveam nevoie de o schimbare. În vacanță m-am gândit la același lucru. Sunt cea mai cinstită persoană din lume și asta am simțit.

După finala Ligii Campionilor am avut sentimentul că ciclul meu s-a încheiat. Sunt sincer. După vacanță, cu capul limpede, sentimentul a fost același. Nu a fost atât de rapid. Am vorbit cu clubul imediat ce s-a terminat Liga Campionilor. Soția mea m-a susținut de la început. Familia mea a fost întotdeauna alături de mine în această decizie”, declarat Casemiro, în cadrul conferinței de presă, citat de Marca.

5 trofee Champions Leaguea cucerit Casemiro alături de Real Madrid

Casemiro, despre...

...prietenia cu Modric și Kroos: Toni mi-a trimis un mesaj la patru și jumătate dimineața, întrebându-mă dacă e adevărat. I-am spus că, dacă nu are somn, să mă lase măcar pe mine să dorm. Toni și Luka vor fi în sufletul meu pentru tot restul vieții. Ei sunt prietenii mei, dincolo de simpli colegi. Totul era mai ușor cu ei”.

...înlocuitorul său de la Real Madrid: „Madrid aduce întotdeauna cei mai buni jucători. Fede Valverde este un jucător pentru următorii 10 sau 12 ani și poate evolua și ca număr 5. Camavinga a arătat deja cât de bun este, Tchouaméni este titular în naționala Franței. Dar Real Madrid va continua să câștige, dincolo de jucători. Întotdeauna”.

...viitorul de la Manchester United: „Mama m-a învățat că nu există munți pe care să nu-i poți escalada. Așa fac față la ceea ce va urma. Sunt ca un băiat de 18 ani. Dacă ar fi după mine, aș juca în seara asta împotriva lui Liverpool. Lumea nu trebuie să uite clubul la care mă duc, una dintre cele mai mari echipe din lume, care poate concura cu măreția lui Real Madrid, chiar dacă nu chiar acum. 

Nu am vorbit cu Cristiano, sper că va rămâne la United, pentru că este unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile. Vreau să duc la Manchester valorile mele, tot ce m-a învățat Real Madrid”.

3 titluriîn La Liga a câștigat Casemiro la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

3 pase de gol în fața campioanei Angliei și deja se propune la națională + Ce a zis Alan Shearer despre noua senzație a lui Newcastle

Cicâldău, aproape de plecarea de la Galatasaray » Semnează cu o altă echipă din Turcia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
francescoli1974
francescoli1974  •  23 August 2022, 15:01

Casemiro,unul dintre cei mai influenți jucători de la Real Madrid este o pierdere,prin devotamentul și jocul său energic dar pe de altă parte este și o șansă pentru mai tinerii Edy Camavinga sau Tchoumenni,Ceballos sau Valverde.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  22 August 2022, 21:10
Postat de gazistu pe 22 August 2022, 20:40

probabil s-a "rupt" cel mai tare mijloc din ultimii 10 ANI (Modric-Casemiro-Kroos), prin plecarea lui Casemiro la United!! aceasta tripleta a adus 5 titluri Ch League, 4 campionate si 3 supercupe UEFA!! nu trebuie plas dupa el, ca nu degeaba i-a adus pe Camavinga si Tchouameni ... unul din cei 2 va ocupa acel loc lasat liber!!

As zice ça poate sa Rupt unul din cel mai tare mijloc din fotbalul mondial , nu cred ça o sa mai vedem asemenea mijloc curand la nici o echipa ça este Real Madrid, Barcelona,Bayern München, Liverpool,City

gazistu
gazistu  •  22 August 2022, 20:40

probabil s-a "rupt" cel mai tare mijloc din ultimii 10 ANI (Modric-Casemiro-Kroos), prin plecarea lui Casemiro la United!! aceasta tripleta a adus 5 titluri Ch League, 4 campionate si 3 supercupe UEFA!! nu trebuie plas dupa el, ca nu degeaba i-a adus pe Camavinga si Tchouameni ... unul din cei 2 va ocupa acel loc lasat liber!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează