INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Detalii grotești în scandalul ”fotbalistului decapitat”: ”Am ieșit din mașină cu gândul să-l castrăm. Dar el i-a băgat cuțitul în gât”

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 13:29

Daniel Correa Freitas, mijlocașul în vârstă de 24 de ani împrumutat de FC São Paulo la São Bento, a fost asasinat pe 27 octombrie de impresarul său.

Îngrozitoarea crimă a afectat profund fotbalul brazilian. Și continuă să apară detalii șocante. Trei complici ai lui Edison Brittes, impresarul-asasin al jucătorului, au mărturisit la interogatoriul poliției: "Am ieșit din mașină cu gândul să-l castrăm", susține cotidianul carioca O Globo. Se refereau la Daniel Correa Freitas, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al lui FC São Paulo, care avea o relație cu soția lui Brittes.

Aceiași complici au dezvăluit că totul s-a schimbat când agentul a văzut poza postată de Correa pe rețelele de socializare, cu el alături de amantă, în pat. "Furios, Brittes l-a scos pe jucător din portbagaj și i-a băgat cuțitul în gât de mai multe ori. L-a decapitat".

Vezi și: FOTO Povestea care l-a emoționat pe Griezmann » Puștiul argentinian rămas fără picioare și mâna dreaptă a trăit o zi de neuitat la Atlético

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  14 Noiembrie 2018, 15:41

Pai si castrarea oricum insemna moarte, nu se poate improviza, nu se poate opri hemoragia. (a se vedea Django :)) )

cobra_z
cobra_z  •  14 Noiembrie 2018, 15:02

daca citesc si adolescentii ceea ce scrieti maine poimaine va vad in portbagaj cu...dar nu mai continui ca voi , desi ar trebui sa va imaginati in ipostazele pe care le descrieti cu lux de amanunte...impactul este dezastruos asupra unui psihic in formare...el a vazut la tv, a citit in presa...deci e ceva normal sa faca la fel...

859779594095355
Nick Rasu  •  14 Noiembrie 2018, 14:56

E aproape imposibil sa decapitezi pe cineva cu cutitul... vorbiti numai prostii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează