INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Pretinde că e fiica lui Pele » Se pune problema deshumării legendei fotbalului!

Pele / Foto: Imago
Pele / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 11:03 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 14:57

Decedat în decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, legendarul Pele ar putea fi deshumat, pentru efectuarea unui test de paternitate. O femeie în vârstă de 60 de ani, Maria do Socorro Azevedo, susține că este fiica fostei glorii a fotbalului brazilian.

Pele are, oficial, șapte copii. Însă legenda fotbalului brazilian a recunoscut înaintea decesului său, în decembrie 2022, că e posibil să mai aibă un moștenitor.

Pretinde că e fiica lui Pele » Se pune problema deshumării legendei fotbalului!
Maria do Socorro Azevedo pretinde că este fiica lui Pele

Pele însuși ar fi agreat efectuarea unui test de paternitate

Iar o femeie în vârstă de 60 de ani, Maria do Socorro Azevedo, pretinde că ea este fiica triplului campion mondial. Potrivit avocatului Mariei, Marcos Fernando dos Santos Sousa, primele analize au fost negative. Însă testul ADN efectuat ulterior arată că „sunt șanse foarte mari să existe o legătură de sânge”.

Ultimele informații despre transferul Rapidului dezvăluit de GSP: a bătut palma cu Șucu și va juca împotriva lui Dinamo! + A venit anunțul oficial
RAPID
Ultimele informații despre transferul Rapidului dezvăluit de GSP: a bătut palma cu Șucu și va juca împotriva lui Dinamo! + A venit anunțul oficial

Magistratul a precizat, totodată, că în situația dată nu există altă soluție decât deshumarea lui Pele și prelevarea unor probe ADN, pentru efectuarea unui test de paternitate. Pele însuși ar fi agreat un astfel de demers, însă a murit înainte ca acesta să fie pus în aplicare.

Maria do Socorro Azevedo susține că n-o interesează banii lui Pele

Maria do Socorro Azevedo a vorbit public despre faptul că este fiica fostului internațional, duminică, în cadrul unei emisiuni TV, și susține că nu o interesează banii lui: „Mama mea nu i-a spus niciodată lui Pele că au împreună un copil”. Rodul unei aventuri de-o noapte, în Sao Luis, localitate din statul Maranhao.

Averea lui Pele este estimată la 91 de milioane de euro. Iar prin testament, el i-a lăsat 30 la sută din ea celei de-a treia soții, Marica Aoki, 60 la sută celor șapte copii și restul de 10 la sută le-a revenit celor doi nepoți. Avocatul familiei, Augusto Miglioli, a declarat că va contesta orice solicitare de deshumare.

Mai puteți citi:

Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”

Alertă la Liverpool, din cauza lui Salah. E mai rău decât se credea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează