FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Ultimele informații despre transferul Rapidului dezvăluit de GSP: a bătut palma cu Șucu și va juca împotriva lui Dinamo! + A venit anunțul oficial

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 10:20 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 16:57

Rapid și Farul au bătut palma pentru transferul portarului Marian Aioani (24 de ani), despre care GSP.ro a scris aseară în exclusivitate. Iar goalkeeper-ul va ajunge în curând în Giulești, azi sau miercuri.

UPDATE 16:55 » Rapid l-a anunțat pe Marian Aioani

Și Rapid a anunțat oficial transferul portarului: „Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța. În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.”

UPDATE 15:00 » Farul și-a luat la revedere de la Marian Aioani

Farul a anunțat pe contul de Facebook că Marian Aioani va merge la Rapid: „Mulțumim pentru toate evoluțiile în alb-albastru, Marian Aioani! Clubul nostru și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul portarului de 24 de ani la formația bucureșteană”.

Urmează în curând și anunțul Rapidului.

Cristiano Bergodi era DEMIS la 1-3 cu FCU Craiova! Culise incendiare la Rapid: înlocuitorul pregătit de Șucu
RAPID
Cristiano Bergodi era DEMIS la 1-3 cu FCU Craiova! Culise incendiare la Rapid: înlocuitorul pregătit de Șucu

După ce l-a dat pe Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, pentru 800.000 de euro, Rapid i-a găsit înlocuitor. Giuleștenii l-au ales pe Marian Aioani. Și au ajuns la un acord cu Farul. 

Deși s-a discutat inclusiv despre Silviu Lung junior sau Roland Niczuly drept posibili sucesor al lui Horațiu Moldovan, Rapid mizează pe portarul Farului. Decisiv în alegerea acestuia a fost cuvântul lui Bogdan Lobonț, antrenorul de portari al echipei lui Bergodi.

Rapid, acord cu Farul: îl transferă pe Marian Aioani

Clubul alb-vișiniu va achita 400.000 de euro pentru echipa lui Gică Hagi, care va păstra și 20% dintr-un viitor transfer, din informațiile Gazetei Sporturilor. Iar portarul va semna un contract pe 3 ani și jumătate.

Acesta va ajunge în scurt timp la București, pentru a face vizita și a semna actele, iar foarte probabil va fi portarul titular în meciul cu Dinamo (sâmbătă, 27 ianuarie, 20:00).

Crescut de Chindia, Aioani a ajuns la Farul în vara lui 2021. Atunci, Hagi îi trimitea la Târgoviște pe Căbuz, Căpușă, Dulca și Paul Iacob. Ultimul fiind acum la Rapid.

Aioani, care măsoară 1,87 m, a bifat 27 de meciuri în acest sezon la Farul, încasând 36 de goluri. La Rapid se va duela pentru postul de titular cu Virgil Drăghia (33 de ani).

1.500.000 de euroe cota lui Marian Aioani, potrivit transfermarkt

Aioani e cel mai bun portar. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. Am adus un portar de mare perspectivă.

- Gică Hagi, antrenor Farul, în iunie 2021

Ultimele informații despre transferul Rapidului dezvăluit de GSP: a bătut palma cu Șucu și va juca împotriva lui Dinamo! + A venit anunțul oficial
Marian Aioani // FOTO: Imago

VIDEO Cum și-a motivat Cristi Săpunaru colegii înainte de Rapid – FCU Craiova

Citește și: 

Reacția lui Dan Șucu după ce a aflat că Adrian Mutu o va antrena pe CFR Cluj: „Nu-mi convine, recunosc! Asta e viața!”

VIDEO Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
emil1986
emil1986  •  23 Ianuarie 2024, 14:51
Postat de ionutplural pe 23 Ianuarie 2024, 11:17

Ii dorim lui Marian Aioani sa continue la Rapid frumoasa serie de gafe pe care a inceput-o la Farul! :))

Nu cred ca are mai multe ca Moldovan. Sincer, nu stiu cum cei de la Atletico l-au monitorizat pe gafeurul Moldovan. Doar in ultimele 2 editii de campionat are pe putin 10 gafe. E la fel de adevarat ca la nationala a prins 3-4 meciuri in care a aparat f. bine.

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Ianuarie 2024, 13:09
Postat de magic4ever pe 23 Ianuarie 2024, 12:31

Ma mir ca a fost vandut Aioani cu doar 400.000 Euro si 20% dintr-un viitor transfer...se zvonea ca a dat Hagi pe el 1 mil euro si 3-4 jucatori,dar pe transfermarkt vad ca apare Free transfer,deci nu a platit nimic si a dat doar 3-4 jucatori la schimb...

Nici nu ne putem imagina ce manevre stau in spatele acestui transfer de 400k EUR, pt portarul campioanei in exercitiu, un club care vinde scump de altfel, dar mai ales pt un portar care cocheteaza cu Nationala, are numai 24 de ani si valoreaza 1,5M conform transfermarkt !! Hagioglu si cu Sucu o pun de-o romaneasca !? ;)))

magic4ever
magic4ever  •  23 Ianuarie 2024, 12:31

Ma mir ca a fost vandut Aioani cu doar 400.000 Euro si 20% dintr-un viitor transfer...se zvonea ca a dat Hagi pe el 1 mil euro si 3-4 jucatori,dar pe transfermarkt vad ca apare Free transfer,deci nu a platit nimic si a dat doar 3-4 jucatori la schimb...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează