INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dezvăluiri făcute de un fost medic al lui Liverpool: „Nu doream ca primul meu penis cusut să fie al lui Gerrard”

Steven Gerrard a evoluat pentru Liverpool între 1998 și 2005 // foto: Guliver/gettyimages +47   FOTO
Steven Gerrard a evoluat pentru Liverpool între 1998 și 2005 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 13:34 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 14:46

Andrew Massey, un fost doctor al lui Liverpool şi acum directorul departamentului medical la FIFA, dezvăluie un episod amuzant din cariera lui Steven Gerrard (40 de ani) fost căpitan al lui Liverpool.

Un nord-irlandez a rememorat după mulţi ani o întâmplare ce i-a marcat cariera de doctor, după o intervenţie cu adevărat specială. Andrew Massey, directorul Departamentului medical al FIFA, a povestit cum i-a salvat „bijuteriile" fostului căpitan al lui Liverpool. A fost prima lui operaţie majoră într-o perioadă în care nici nu era angajat permanent. 

„Gerrard a venit la mine după meciul cu Bournemouth din 2014 cu o problemă specială. Avea o rană atât adâncă încât îi provocase o hemoragie puternică. Stevie mi-a zis «Doc, trebuie să te uiţi ce am păţit aici». Când am lăsat privirea în jos, am admis că trebuie să-l doară tare. 

Nimeni nu m-a avertizat că atunci când înveţi să te faci doctor va trebui să ştii şi cum să coşi un penis. Nu voiam ca primul suturat să fie al lui Steven Gerrard. Dar până la urmă mi s-a întâmplat şi am reuşit să mă descurc", a rememorat Massey.

Steven Gerrard: „N-am simţit cele patru copci”

În autobiografia sa, Stevie confirmă versiunea nord-irlandezului, ce i-a păstrat intactă bărbăţia englezului şi i-a asigurat primul job important, datorită referinţelor foarte bune primite de la pacient: „Speram să nu-mi iau adio de la un bun şi vechi prieten. Se vedea că medicul nu se simţea deloc în largul lui în faţa acelui straniu accident. Dar m-a operat bine, nici nu am simţit punctele de sutură şi au fost patru, exact cum mi-a spus!".

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Premier League

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre Premier League:

Jose Mourinho, suspendat? Motivul pentru care antrenorul lui Tottenham e în pericol

Așa fac rost de banii pentru Dennis Man! Afacerea de 50 de milioane de lire pregătită de Norwich

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
141365743797979
Robin Green  •  11 Iulie 2020, 22:07

Sa-i puna si lu' bekali unul de berbec sa poata sa continue sa-si multiplice turma ros-albastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează