INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Așa fac rost de banii pentru Dennis Man! Afacerea de 50 de milioane de lire pregătită de Norwich

Dennis Man (roșu) a marcat în Astra - FCSB 3-2
Dennis Man (roșu) a marcat în Astra - FCSB 3-2

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 07:51 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 08:02

Norwich City, echipa din Premier League interesată de românul Dennis Man (21 de ani), speră să îl vândă pe fundașul central Ben Godfrey (22) cu 50 de milioane de lire sterline.

Godfrey, internațional englez de tineret, este privit drept o mare speranță de către șefii clubului care cel mai probabil va retrograda la finalul sezonului. Aceștia au încredere că stoperul va deveni titular în echipa națională a Angliei și nu concep să îl piardă pentru mai puțin de 50 de milioane de lire sterline, informează Sky Sports.

Sursa citată menționează faptul că două echipe importante din Bundesliga, RB Leipzig și Borussia Dortmund, sunt interesate de serviciile fundașului central cu 3 meciuri la „naționala” U21 a Angliei. Totuși, cele două echipe ar fi dispuse să plătească doar jumătate din banii ceruți de Norwich.

11.5 milioane de eurovalorează Ben Godfrey, potrivit Transfermarkt. Fundașul mai are contract cu Norwich până în iulie 2023

26 de meciuria strâns Godfrey în Premier League, încasând 3 cartonașe galbene și un „roșu”

Așa fac rost de banii pentru Dennis Man! Afacerea de 50 de milioane de lire pregătită de Norwich
Ben Godfrey, Norwich // foto: Guliver/gettyimages

Revine Norwich pentru Dennis Man?

Deși transferul lui Dennis Man la Norwich pare picat pentru moment, negocierile ar putea reveni de actualitate în cazul în care Norwich va reuși să obțină suma dorită pentru Godfrey. Aceștia ar putea plusa pentru jucătorul de la FCSB, după ce banii oferiți la negocierile de la palat l-au nemulțumit pe Gigi Becali.

Au spus că la ora asta, la ce joacă, nu merită banii ăștia! Eu am zis că fără 15 milioane de euro nu discut. Am spus că dacă nu asta e suma, nu mai are rost să discutăm. Mi-au zis că, la ce joacă el, e de 5 milioane lire - Gigi Becali, finanțator FCSB, despre transferul lui Man la Norwich

Match Preview Craiova - FCSB, 12 iulie 2020

Citește mai multe știri despre Premier League:

Jose Mourinho, suspendat? Motivul pentru care antrenorul lui Tottenham e în pericol

Scene incredibile în Premier League: doi jucători de la Tottenham, gata de bătaie pe teren! Jose Mourinho: „Eu sunt de vină”

Competiție acerbă pentru o vedetă din Premier League: Inter, Juventus și Atletico se bat pentru semnătura lui

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  10 Iulie 2020, 16:59

Man este singura optiune pentru Norwich din toata lumea asta....sunt milioane de tineri mult mai valorosi decat Man si mult mai ieftini,nu o sa plateasca nimeni niciodata cat vrea Becali...sau convins toti dupa tepele cu Chiriches si Stanciu ce calitate au fotbalistii romani...in primul rand nu au mentalitate si nu se adapteaza absolut deloc in campionatele puternice...

adiktedz
adiktedz  •  10 Iulie 2020, 12:08

Bravo lui ca tine de pret, Toate echipele din Vest vin pe la noi si pe la sarbi sa ia talente cu 5 milioane ca apoi sa le vanda cu 100 ptr ca vezi doamne e Premier League nu mai e Liga 1.

jercalau11
jercalau11  •  10 Iulie 2020, 11:15

Numai pt Man nu strange Norwich bani. :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează