INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scene incredibile în Premier League: doi jucători de la Tottenham, gata de bătaie pe teren! Jose Mourinho: „Eu sunt de vină”

Sursă foto: Captură Twitter @Football Daily +7   FOTO
Sursă foto: Captură Twitter @Football Daily

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 07:00 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 09:19

PREMIER LEAGUE. La pauza meciului dintre Tottenham și Everton (1-0), Hugo Lloris (33 de ani, portar) și Heung-Min Son (27 de ani, atacant) au fost la un pas de bătăie, chiar pe drumul către vestiare. Căpitanul lui Spurs a fost nemulțumit de pasivitatea sud-coreeanului din finalul primului act.

A fost nevoia de intervenția colegilor pentru a fi despărțiți. La final, cei doi s-au îmbrățișat, semn că la vestiare s-au împăcat. „Ce s-a întâmplat între mine și Son face parte din fotbal. După meci am fost fericiți. Mă enervează faptul că uneori nu facem pressing așa cum ar trebui”, a declarat Lloris.

+3 FOTO
  • Sursă foto: Getty

Jose Mourinho, manager Tottenham: „E frumos ce s-a întâmplat”

Jose Mourinho a comentat incidentul, pentru Sky Sports, în stilul caracteristic: „Este frumos ce s-a întâmplat. E, probabil, consecința discuțiilor noastre. Dacă vreți să dați vina pe cineva după acest incident, eu sunt omul potrivit. Eu am fost critic cu jucătorii și le-am cerut să fie critici cu ei înșiși și să ceară mai mult de la colegi.

Le-am transmis că trebuie să pună presiune pe colegi, iar aceasta a fost situația de la finalul primei reprize. Son e un jucător de echipă, un băiat pe care toată lumea îl iubește, doar că Lloris a considerat că trebuia sa facă mai mult pentru echipă la capătul primului act”.

Tottenham a câștigat meciul cu Everton grație autogolului semnat de Michael Keane din minutul 24. În urma acestui rezultat, Spurs se clasează pe locul 8 în Premier League (48 de puncte), în vreme ce Everton ocupă poziția a 11-a (44 de puncte).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Greșeală impardonabilă în Bulgaria: focar de coronavirus declanșat după ce un fotbalist pozitiv a jucat într-un meci: 20 de infectați!

Fiara Conte » Antrenorul lui Inter a urlat la jucători în vestiar: "Dezamăgirea e enormă. Trebuie să vedem cine merită acest tricou!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close