INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Dezvăluirea zilei » Cristiano Ronaldo a luptat în finala UCL pentru o dramă de familie :O

foto: as.com
foto: as.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 14:47

Cristiano Ronaldo a făcut un pact cu fratele său înaintea finalei Ligii Campionilor, cîştigată de Real Madrid cu 4-1, după prelungiri,  contra lui Atletico Madrid, iar la sfîrşitul partidei, cei doi s-au îmbrăţişat cuprinşi de emoţie. Povestea a fost dezvăluit de cotidianul spaniol AS

Vedeta lui Real Madrid nu a avut o copilărie prea fericită. Vine dintr-o familie foarte săracă, iar tatăl său a avut mari probleme cu alcoolul. A decedat în 2005 din cauza unei afecţiuni la ficat cauzată de consumul excesiv de alcool.

Din păcate, fratele lui Ronaldo, Hugo, 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui. Înainte de finala Ligii Campionilor, de la Lisabona, Hugo i-a promis lui Cristiano că va lupta să renunţe să mai bea dacă acesta va cîştiga cel mai important trofeu la nivel de club. Iar acum trebuie să-şi îndeplinească promisiunea.

În urmă cu cîţiva ani, Ronaldo şi-a ajutat fratele să scape de problemele cu drogurile, iar acum, întreaga familie speră ca Hugo să renunţe la alcool. 

"Cristiano a făcut mereu tot posibilul pentru a-şi ajuta familia. Hugo s-a reapucat de mai multe ori de droguri, dar Ronaldo mereu l-a ajutat să-şi revină. A insistat, de multe ori chiar folosind forţa, ca fratele său să meargă la o clinică de dezintoxicare", povestea Dolores, mama starului portughez, pentru L'Equipe.

În afară de Hugo, Ronaldo mai are două surori.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
zurix
zurix  •  29 Mai 2014, 00:28
Postat de botizann pe 28 Mai 2014, 15:05

Aaaa... de aia a tinut sa ne arate muschii dupa o finala in care nu a jucat nimic Lipsea un tatuaj pe sfarc ... pentru tine frate ... impotriva cirozei

Crapi de ciuda, taranusule. L-ati manca de viu, numai sa nu existe, varzelonezilor!

unfand
unfand  •  28 Mai 2014, 23:11
Postat de steaua1986forever pe 28 Mai 2014, 16:35

te indoiesti gresit....crezi ca e chiar asa mare lucru sa stranga 100.000-150.000 euro mai ales ca acolo salariul lui era mare pentru ca era un tanar promitator, si ca fapt divers, la Sporting a stat mai putin de 1 an.... Ia gandeste-te ca la inceputul lui 2003 el pleca la Mancheste pe o suma mare de tot.

Nu vreau sa cred ca tu chiar crezi ceea ce spui...La 18 ani, in 2003 Ronaldo avea sa zicem...20-25 de mii pe an. Tatal lui a murit in 2005 in casa in care a trait toata viata, nu intr-o vila.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  28 Mai 2014, 22:45

e foarte frumos ce a facut Ronaldo... dar daca fratele nu are in interior dorinta puternica sa se lase atunci nu se va intampla niciodata. Doamne-ajuta

Vezi toate comentariile (23)
Comentează