INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Dezvăluiri HALUCINANTE din vestiarul lui Manchester United: Gary Neville pus să facă sex cu postere, jucători închiși în valize, tortură cu perii de sârmă! Scholes: "Îi uram pe coechipieri"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 19:27

În spatele marilor succese ale lui Manchester United din anii '90 stau abuzuri, umilințe și așa-zisele ritualuri de inițiere ale tinerilor în vestiar. Totul cu acordul lui Sir Alex Ferguson, dezvăluie The Observer.

Tradițiile s-au schimbat radical în vestiar, la fel cum rezultatele par atât de departe de perioada de glorie a anilor '90. În cel mai rău caz, nou-veniții pe Old Trafford sunt obligați să cânte în fața colegilor urcați pe masa din vestiar.

Vremurile de teroare din era Ferguson sunt doar amintire, dar traumele suportate de tinerii jucători șochează. "The Observer" a pus cap la cap mărturiile foștilor jucători, scoțând la lumină abuzurile, umilințele și așa-zisele ritualuri de inițiere din vestiarul lui Man. United, ce au stat în spatele marilor succese și maturizării viitorilor campioni.


Jucătorii lui United, între care Gary Neville și David Beckham, antrenându-se în baza de la Cliff în 1995

Gary Neville, Sex cu un poster: "să i-o tragă lui Clayton Blackmore"

Daniel Taylor a trecut în revistă doar câteva din practicile odioase, amintind de Evul Mediu, din "Academia de hărțuire", cum a fost numită echipa lui Sir Alex de-acum două-trei decenii. Șeful Departamentului de fotbal al prestigiosul cotidian a avut confirmări și din paginile biografiilor lui David Beckham și Robbie Savage.

"Cel mai banal era simularea actului sexual în fața colegilor în vestiar, «Shag Sunbed». Gary Neville a trebuit să i-o tragă lui Clayton Blackmore (nr. fost fotbalist al lui United între 1982 și 1984) în varianta afișului în mărime naturală întins pe masa de masaj. Să danseze, să-l seducă și să geamă. Ce tortură pentru puștiul de 16 ani sub ochii unor legende precum Mark Hughes și Bryan Robson".

Cărat în valiză sau în mașina de spălat!

Bătaia de joc instituționalizată presupunea și cazne mult mai grele. Să călătorești închis într-o valiză de la hotel până la stadion în autocarul echipei. Sau să faci turul orașului înghesuit într-o mașină industrială de spălat urcată în camion.

Apoi, erau pedepsele pentru rebeli. Pornind de la clasica "The Lap", în care erai legat de un pat în timp ce colegii îți luau fața la țintă cu mingi, la bătăile la duș până la cel mai groaznic supliciu.

Povestește tot Gary Neville: "Te dezbrăcau complet și cu o perie de sârmă îți scrijeleau pe piele tot echipamentul lui United, șort, jambiere și tricou, inclusiv numărul de pe spate. Nu degeaba Scholes și Savage au ajuns să declare, în mai multe ocazii, că-i urau pe coechipieri. Mai ales după «The Bong», în care erai lovit în cap cu mingea învelită în prosop. Sau erai îmbrăcat cu 4 rânduri de echipament și închis în saună".

mancunited
Micii vânători de autografe, așteptându-și idolii de la Manchester la porțile cantonamentului, în 1996

Sindrom post-traumatic

Practicile erau regulă nescrisă de la copii, juniori până la echipa mare.

"Unii jucători au rămas cu sindrom post-traumatic de stres, ca soldații reveniți din Afghanistan, cu atacuri de panică și depresii grave. Părintele unei foste victime a ajuns să înființeze un grup de autoajutor, de tipul grupurilor anonime de alcoolici.

Familiile au cerut explicații clubului despre ceea ce se-ntâmplă în centrul sportiv de la Cliff. Atât managerul Ferguson, cât și conducătorii clubului au dezmințit și au spus că nu știu despre aceste practici.

Imposibil ca juniorii puși să dea goi ture de teren, doar în ghete, să nu fie văzuți din birouri".

Nici la carceră ori în armată nu era atât de crâncen. Dar pe fani nu i-a interesat cât timp United domina Anglia. Succesul și banii au ascuns mizeria.

6 titluri,, 5 Cupe, o Cupă a Ligii și 5 Supercupe ale Angliei plus o Cupă a Campionilor, o Cupă a Cupelor și una Intercontinentală a cucerit United în anii '90 cu Sir Alex FergusonV

Vezi și: Derapaj abominabil al unei vedete de la Bayern » A incendiat internetul cu un mesaj îngrozitor: "Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
capca1
capca1  •  06 Ianuarie 2019, 10:49

Pe această temă așteptăm o investigație a ziaristului-inchizitor tolontanian. Suntem siguri că agerimea-i specifică îl va ajuta să găsească noi mistere ascunse în adâncimi de întuneric, legat de acest terifiant aspect . Și cred că Alex Fergusson va fi reclamat, cu temeinică mânie ziaristică , la UNICEF, FIFA, UEFA sau, de ce nu, la DNA ! Nu că lui Fergusson i-ar păsa, cui, dealtfel, îi pasă de anchetele ziaristului descoperitor de mamuți radioactivi ? Dar, astfel, se va dovedi incisivitatea primului investigator al GSP , ce spun eu “GSP”, al Galaxiei !

gerularupeimana
gerularupeimana  •  06 Ianuarie 2019, 06:19
Postat de cpt.ahab pe 05 Ianuarie 2019, 22:35

Cum?! Dar englezii sunt civilizați, domnule! Sunt niște lorzi și niște lady! Nu se poate! Asta numai la români se putea întâmpla!

Asa e, de fapt romanii sunt niste lorzi. Muahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

f111
f111  •  06 Ianuarie 2019, 03:02

Niste minciuni sa faca si el niscai bani !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează