INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLURII

Dezvăluiri incredibile ale celebrului arbitru Howard Webb: "Jucătorii îmi cereau mereu asta în preajma Crăciunului". Federalii fac anchetă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 18:48

Howard Webb (45 de ani) s-a retras din arbitraj în urmă cu doi ani, iar acum a început să facă dezvăluiri despre ce se întâmpla la meciurile pe care le conducea.

Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune BT Sport că mulți jucători îi cereau să le dea cartonașe galbene pentru a fi suspendați pe 26 decembrie și pentru a sta alături de familii. E cunoscut faptul că în Premier League se joacă Boxing Day în a doua zi după Crăciun. 

Dezvăluirile lui Howard Webb i-au făcut pe oficialii Federației Engleze de Fotbal să pornească o anchetă.

Meseria oficială a lui Webb este de poliţist, însă faima în arbitraj a cunoscut-o în 2010, când a arbitrat finala Ligii Campionilor, dintre Bayern şi Inter, 0-2, şi finala Campionatului Mondial din Africa de sud, dintre Spania şi Germania, 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
montgomerry
montgomerry  •  25 Noiembrie 2016, 13:49

In 2010,finala CM a fost: Spania - Olanda 1-0.Germania a jucat finala mica cu Uruguay,castigata cu 3-2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează