INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPENDENȚĂ

Noi dezvăluiri despre dependența lui Maradona: „Se droga, iar eu l-am prins de gleznă. Știți ce mi-a zis?”

Diego Maradona. foto: Guliver/Getty Images
Diego Maradona. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 13:30 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 15:02

Fernando Signorini, preparatorul fizic al lui Diego Maradona în timpul carierei, foarte apropiat de „El Diez”, a dezvăluit într-un interviu pentru Escuela Deportea un episod din perioada când fostul mare fotbalist devenise dependent de cocaină. 

Operat pe 4 noiembrie pentru a i se îndepărta un hematom subdural, Diego Maradona ar putea ieși astăzi sau mâine din spital. Chiar dacă „El Pibe de Oro” are încă mari probleme de sănătate. Mai ales o dependență de alcool.

„A renunțat la droguri pentru băutură”, declara de curând Alfredo Cahe, fostul doctor al argentinianului. Fernando Signorini, preparatorul fizic al lui Diego Maradona în timpul carierei, foarte apropiat de „El Diez”, a dezvăluit într-un interviu pentru Escuela Deportea un episod din perioada când devenise dependent de cocaină. 

Maradona: „Vezi tu, asta te face să vorbești despre orice subiect”

Signorini, cel care i-a fost alături lui Diego Maradona în toată cariera, l-a refuzat, replicându-i: „Dincolo de convingerile mele, ai nevoie de mulți bani pentru cocaină. Crezi că eu sunt Maradona? Eu sunt preparatorul fizic al lui Maradona!”.

Era cu prietenii, la Napoli. Se droga. „L-am prins de gleznă și l-am întrebat: «Ce faci?». M-a invitat la masă cu ceilalți, oferindu-mi cocaină. Mi-a zis: «Vezi tu, asta te face să vorbești despre orice subiect». 

A insistat să afle de ce refuz. I-am spus: «Pentru că atunci când sunt fericit vreau să știu de ce și când sunt trist vreau să știu de ce. Și, dincolo de convingerile mele, ai nevoie de mulți bani pentru cocaină. Crezi că eu sunt Maradona? Eu sunt preparatorul fizic al lui Maradona!»”.

VIDEO Barcelona, de la Diego Maradona la Lionel Messi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Atac brutal la Lionel Messi: „A instituit regimul terorii la Barcelona”

Fotbal în pericol în Liga Națiunilor! Se tem de noua mutație de coronavirus transmisă de nurci în Danemarca!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează