INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Dialog șocant între doctorii lui Diego Maradona: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui!”

Diego Maradona
foto: Guliver/Getty Images
Diego Maradona foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 11:22 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 11:33

Leopoldo Luque era mai preocupat de reacția rudelor în clipele de agonie ale lui Diego Maradona decât de soarta pacientului său. „M-am dus să vomit. Cer dreptate!”, s-a revoltat Dalma.

Apar noi mărturii cutremurătoare în Argentina despre ultimele clipe din viața lui Maradona. Și alte acuzații la adresa medicului personal al lui Diego.

„Infobae a publicat un dialog șocant, aflat și în posesia procuraturii din Buenos Aires, în care Leopoldo Luque vorbește batjocoritor la adresa lui El Diez: „Stai liniștită, Agustina, am făcut tot ceea ce era posibil. Familia era la curent cu situația și știa că e vorba de un pacient dificil. Unicul lucru pe care ți-l cer e să mă avertizezi dacă rudele sunt furioase și să-mi spui ce mișcări vor să facă”.

Diego Maradona a suferit un stop cardio-respirator

Discuția era cu Agustina Cosachov, celălalt doctor neurochirurg și psihiatru, cercetat pentru omor din culpă, în momentele în care Maradona se afla în colaps pe 25 noiembrie. Cuvintele folosite și tonul au stârnit revoltă, Luque povestindu-i pe Whatsapp și unui coleg, care aflase de la televizor, despre Diego: „Se pare că a suferit un stop cardio-respirator și nu mai răspunde manevrelor de resuscitare. Merg acum acolo să văd care e situația. Grăsanul și-o va face cu mâna lui, murind!”.

+4 FOTO

Dalma Maradona îl acuză și pe avocat

Prima reacție a fost a Dalmei, fata cea mare a lui DM10, care l-a acuzat și pe avocatul Matías Morla: „Nu mai suport și mă doare să aflu toate aceste lucruri. M-am dus să vomit când am citit. Luque este un fiu de târfă și vreau să se facă dreptate, dar să nu fie uitat nici cel care îl plătea!”. 

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

FOTO. Cum să-l oprești pe Messi?! » Starul Barcelonei a fentat incredibil disperarea lui Bilbao: „Ce operă de artă!”

Premier League, dat peste cap de Manchester City! Secretul lui Pep Guardiola, lider după 8 victorii la rând

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  01 Februarie 2021, 20:10

Oare Prodanca ce parere are de chestia asta?

roja.azul76
roja.azul76  •  01 Februarie 2021, 17:57

bbbb

Vezi toate comentariile (2)
Comentează