INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATHLETIC BILBAO

FOTO. Cum să-l oprești pe Messi?! » Starul Barcelonei a fentat incredibil disperarea lui Bilbao: „Ce operă de artă!”

Leo Messi (33 de ani) a reușit un gol superb pentru Barcelona în victoria cu Athletic Bilbao, scor 2-1, din runda #21 a campionatului din Spania. +13   FOTO
Leo Messi (33 de ani) a reușit un gol superb pentru Barcelona în victoria cu Athletic Bilbao, scor 2-1, din runda #21 a campionatului din Spania.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 23:46 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 00:30

Leo Messi (33 de ani) a reușit un nou gol superb pentru Barcelona, în victoria cu Athletic Bilbao, scor 2-1, din runda #21 a campionatului din Spania.

În minutul 20, la 0-0, Bilbao a tratat extrem de serios o lovitură liberă a gazdelor din apropierea careului mare - aproximativ 20 de metri. Trupa lui Marcelino și-a luat măsuri disperate de precauție. L-a avut pe Alvarez poziționat la colțul lung, aproape pe linia de fund, în sprijinul portarului Simon, și pe Muniain „culcat” în spatele zidului din 5 oameni, pentru a preveni o eventuală execuție la firul ierbii a argentinianului.

Nu a fost de ajuns. Messi a săltat mingea peste zid, portarul oaspeților a rămas fără reacție, iar la balon nu a ajuns nici bascul care a alergat spre partea lăsată liberă de Simon, dar nu a ajuns să mai respingă mingea perfect plasată de geniul Leo! 

+9 FOTO

Barcelona - Bilbao 2-1. Golul lui Leo Messi a cucerit internetul

Reușita lui Messi din lovitură liberă, în ciuda strădaniei apărătorilor basci, a iscat mii de reacții pe Twitter. Câteva dintre ele: 

  • „Asta înseamnă să fii cel mai bun. Un jucător întins, 5 în zid și unul pe linia porții, dar Messi tot reușește să dea gol”
  • „Ce operă de artă! Încă o dată demonstrează că are un IQ fotbalistic superior tuturor”
  • „Imaginați-vă că priviți bijuteria lui Messi din poziția omului culcat în spatele zidului”
  • „Chiar nu-mi dau seama, care e strategia corectă pentru a bloca loviturile libere executate de Messi? Zidul a sărit, omul întins nu s-a mișcat, cel de pe linia porții a făcut tot posibilul...” 
  • „Unul întins în spatele zidului, altul care sare pe linia porții. Cu toate astea, Messi a înscris golul 650 la Barcelona. 555 de milioane de euro cheltuiți pentru el? Dublați suma și tot n-ar fi suficient!”.

Barcelona și-a luat revanșa în fața lui Bilbao

Barca nu a câștigat fără emoții pe „Nou Camp”. Imediat după pauză, centrarea lui Raul Garcia a fost trimisă în proprie poartă de Jordi Alba, iar egalitatea era astfel restabilită. Victoria catalanilor s-a consemnat spre final, în minutul 74, când Antoine Griezmann, angajat excelent de Mingueza, a pus latul din 6 metri pentru 2-1.

Victoria celor de la Barcelona poate fi privită și ca o revanșă, după finala din Supercupa Spaniei pierdută de elevii lui Koeman contra bascilor, în prelungiri, 2-3, la jumătatea lunii ianuarie - detalii, AICI.

Clasament La Liga

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool își revine! Victorie lejeră în deplasare, cu „dublă” Salah

Antrenorul lui Dennis Man a răbufnit, după debutul românului: „Nu sunt ascultat! Am cerut jucători pregătiți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  01 Februarie 2021, 08:55

Mult zgomot pentru nimic, a dat si Messi un gol din lovitura libera pt bucuria copiilor de pe retele. Numarati cite lovituri libere fara gol a avut in ultimele meciuri !

hashtag_truth
hashtag_truth  •  01 Februarie 2021, 00:48

Pai zic sa il intrebam pe Costel Orac ce soi de procedura adoptam astfel incat migea sa se inalte si apoi sa cada in vinclu...zic...nu dau cu paru :)))))...si btw pe vremea lui Orac nu existau d'astia intinsi pe jos....toate loviturile mergeau "peste", nu "sub"...ZID. LA VINCLU....

giusty22
giusty22  •  01 Februarie 2021, 00:42

Ala, de pe jos, a vazut cel mai bine capodopera lui Messi, norocosul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează