INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO. Liverpool își revine! Victorie lejeră în deplasare, cu „dublă” Salah

Liverpool a învins-o pe West Ham, scor 3-1, în runda #21 din Premier League. Mohamed Salah (28 de ani), cu o „dublă”, a fost providențial pentru trupa lui Klopp. +12   FOTO
Liverpool a învins-o pe West Ham, scor 3-1, în runda #21 din Premier League. Mohamed Salah (28 de ani), cu o „dublă”, a fost providențial pentru trupa lui Klopp.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 19:30 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 20:31

Liverpool a învins-o în deplasare pe West Ham, scor 3-1, în runda #21 din Premier League. Mohamed Salah (28 de ani), cu o „dublă”, a fost providențial pentru trupa lui Klopp.

  • Liverpool urcă astfel un loc în clasament și ajunge pe 3. West Ham rămâne pe 5.

Programul + rezultatele etapei #21 din Premier League

Salah i-a adus victoria lui Liverpool cu West Ham

Mohamed Salah a deschis scorul pentru „cormorani” în minutul 57. Angajat de Curtis Jones în lateral dreapta, egipteanul a marcat la capătul unei acțiuni marcă înregistrată: tăiere în centru, execuție cu interiorul, la lung.

Mo Salah a „recidivat” 10 minute mai târziu. Egipteanul l-a învins din apropiere pe Fabianski, elegant, în urma unui contraatac. 

Pe final, Wijnaldum a mișcat și el tabela din pasa lui Firmino ('84), în vreme ce Craig Dawson a reușit golul de onoare al londonezilor ('87), stabilind totodată rezultatul final al partidei: West Ham - Liverpool 1-3.

West Ham încheie o serie fantastică în Premier League

Liverpool bifează astfel a doua victorie consecutivă în Premier, după 3-1 cu Tottenham. În același timp, West Ham pune punct unei serii de 4 victorii consecutive în campionat.

+8 FOTO

Clasament Premier League

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Surpriză mare în Ligue 1! PSG a pierdut cu formația clasată pe 18: meci cu 5 goluri

Dennis Alibec, operat la Barcelona! Dan Petrescu nu-l va mai putea folosi în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează