INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dennis Alibec, operat la Barcelona! » Veste proastă pentru Dan Petrescu

Denis Alibec (30 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale la Barcelona, pentru ruptura unui tendon la aductori și nu va mai reintra în acest sezon la Kayserispor
Denis Alibec (30 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale la Barcelona, pentru ruptura unui tendon la aductori și nu va mai reintra în acest sezon la Kayserispor

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 19:27 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 09:42

Denis Alibec (30 de ani) a fost supus unei intervenții chirurgicale la Barcelona, pentru ruptura unui tendon la adductori și nu va mai reintra în acest sezon la Kayserispor

A doua victorie a lui Dan Petrescu la Kayserispor, 1-0 în deplasare cu Kasimpașa (gol în ultimele secunde ale prelungirilor) după 2-0 cu Bașakșehir, și echipa sa e pe locul 17, chiar deasupra zonei retrogradării. Dar și o veste foarte proastă. 

Dan Petrescu l-a pierdut pe Denis Alibec

Nu era suficient că Silviu Lung jr. încă nu a reintrat, suferind o ruptură la adductori pe 23 noiembrie, la 1-1 cu Galatasaray. Antrenorul a aflat și că nu îl va mai putea folosi pe Denis Alibec în acest sezon.

Pe 19 ianuarie, după "dubla" cu Bașakșehir, atacantul s-a accidentat tot la adductori. A ieșit pe targă, la fel ca Lung. „Alibec ne va lipsi mai multe săptămâni. Nu știu cât va dura recuperarea lui", spunea Petrescu atunci.

Între timp, Denis a fost consultat la o clinică din Barcelona și are ruptură de tendon la adductori. Inițial, se temea că va lipsi minimum o lună. Ofițerul de presă al lui Kayseri, Mustafa Tokgöz, a anunțat sâmbătă: "A fost supus unei intervenții chirurgicale". S-a operat și nu va mai reintra în următoarele patru luni! 

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Președintele lui Rizespor, nervos după eliminarea lui Șumudică din meciul cu Fenerbahce: „L-o fi înjurat de mamă în română”

E gata! Dan Petrescu a transferat un jucător din Liga 1: „Semnează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
petschovschi
petschovschi  •  01 Februarie 2021, 03:22

adductori, domnule ziarist, adductori ...

dobrin
dobrin  •  31 Ianuarie 2021, 23:13

*** turcii pana li s-au rupt muschii aductori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

838709846256687
Florin Caranfilov  •  31 Ianuarie 2021, 22:48

E terminat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează