INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Președintele lui Rizespor, nervos după eliminarea lui Șumudică din meciul cu Fenerbahce: „L-o fi înjurat de mamă în română”

Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, a comentat ironic momentul eliminării: „Poate Șumudică l-a înjurat de mamă pe arbitru, în română. Habar n-am de ce i-a arătat cartonașul roșu. Arbitrul a fost evident de partea lui Fenerbahce astăzi”. +9   FOTO
Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, a comentat ironic momentul eliminării: „Poate Șumudică l-a înjurat de mamă pe arbitru, în română. Habar n-am de ce i-a arătat cartonașul roșu. Arbitrul a fost evident de partea lui Fenerbahce astăzi”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 20:21 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 21:52

Marius Șumudică (49 de ani) a fost eliminat la primul meci pe banca lui Rizespor, eșecul cu Fenerbahce, scor 0-1. 

În minutul 65 al duelului de la Istanbul, Marius Șumudică a avut o ieșire nervoasă. Boldrin, mijlocașul trecut pe la Astra sau Steaua, marcase golul de 1-1, dar „centralul” a dictat fault în atac. A urmat un schimb intens de replici, iar antrenorul român a urmărit restul partidei din tribune.

Marius Șumudică, eliminat în Fenerbahce - Rizepor

Hasan Kartal, președintele lui Rizespor, a comentat ironic momentul eliminării: „Poate Șumudică l-a înjurat de mamă pe arbitru, în română. Habar n-am de ce i-a arătat cartonașul roșu. Arbitrul a fost evident de partea lui Fenerbahce astăzi”.

Ați văzut meciul, echipa noastră a fost bună și a rezistat. Vom deveni mai buni de-acum încolo
Hasan Kartal, președinte Rizespor

Marius Șumudică, „vânat” de arbitrii din Turcia?

Gabriel Mărgărit, antrenorul secund de la Rizespor, a luat la rândul lui atitudine: „Șumudică primește cartonaș galben la cel mai mic gest. Ce înseamnă asta? Galben, galben, galben, galben! La ce te duce cu gândul? Nu poți sta pe margine și să te uiți la meci ca la o piesă de teatru. 

Astăzi am pus presiune, cel puțin în repriza secundă, dar VAR a lucrat pentru Fenerbahce. Îi felicit pe jucătorii noștri, s-au luptat până în ultimul minut. Nu ni s-a acordat golul, era gol valabil”. 

Președintele lui Rizespor, nervos după eliminarea lui Șumudică din meciul cu Fenerbahce: „L-o fi înjurat de mamă în română”
Gabriel Mărgărit

3cartonașe roșii a primit Marius Șumudică în acest sezon în campionatul turc: două la Gaziantep, unul la Rize. Nici un jucător nu are 3 roșii în acest sezon din Turcia!

4din 6 meciuri cu Fenerbahce a pierdut Marius Șumudică în Turcia. E adversara care a dat cele mai multe goluri echipelor sale, de când s-a apucat de antrenorat: 17

FOTO. Cele mai tari imagini din Fenerbahce - Rizespor

+5 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Anunț teribil din Turcia: „Sezonul s-a încheiat pentru Denis Alibec”

Ce a pățit antrenorul care i-a numit „țigani” pe români în scandalul de la Paris, care l-a avut în prim-plan pe Sebastian Colțescu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
838709846256687
Florin Caranfilov  •  31 Ianuarie 2021, 22:52

Cu atitudinea asta de golan,va fi fugărit din Turcia....

vasycool
vasycool  •  31 Ianuarie 2021, 06:26

Șumudică,cînd o pleca din turcia, o sa fie din cauza arbitrilor ca prea l-a luat în colimator

realcf
realcf  •  30 Ianuarie 2021, 21:32
Postat de bogdanapostu pe 30 Ianuarie 2021, 21:02

Boldrin nu a jucat la Steaua in mtii vostri de nepetrecuti, ***

Da la cine a jucat mai ***? Evident ca la Steaua! Uitate pe Wikipedia la istoricul transferurilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează