INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Diego Lopez a luat foc » Portarul Realului s-a enervat după ce i s-a transmis să îşi caute altă echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 00:14

Anunţat de antrenorul Realului, Ancelotti, să-şi caute echipă, portarul Diego Lopez a făcut o criză de nervi în avionul care a readus echipa acasă din stagiul american.

"Sînt mai bun decît ceilalţi şi voi o ştiţi. Treaba voastră, faceţi ce vreţi", le-a spus goalkeeperul galician conducătorilor clubului, potrivit cotidianului Marca.

Ancelotti a decis să mizeze sezonul viitor pe Casillas şi pe nou venitul Navas, iar Lopez va fi cel mai probabil împrumutat Milanului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
vl1717
vl1717  •  07 August 2014, 14:22

Cat despre Di Maria e jucatorul Realuli,nu cred ca il vor ceda...s-a intors la antrenament din 5 august,se pregateste cu echipa si va juca marti seara intr-un dream team de senzatie! Isi ia sevilla vreo 7!

vl1717
vl1717  •  07 August 2014, 14:20

Nu se poate ,au renuntat la Raul simbolul blanco si le-a parut rau,nu mai pot face inca o greseala...fanii le-au sarit in cap si Perez nu are nevoie de conflicte cu fanii...e simplu! Casillas e peste tot ce a avut Real pana acum,e un simbol crescut de Real si pus sa apere poarta lor inca de la 17 ani in cea mai tare competite,CL,nu au cum sa renunte la el indiferent cum apara...a fost mai slabut in ultimul timp pt ca era iesit din forma,la un portar daca nu apara un an numai 10 meciuri nu are cum fi in forma...Le va inchide gura San Iker in primele 10 meciuri,pana la meciul cu barca si atunci o sa isi dea lumea seama de ce s-a renuntat la obositul ala de lopez!

zidane92
zidane92  •  07 August 2014, 13:08

Rusine Casillas! Lasa-te nesimtitule,nu ti-e rusine ca un portar de top ca lopez isi pierde postul ca stai tu ca o primadona rasuflata si ii iei locul ca vinzi tricouri nu pentru ce aperi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează