INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Șocant! Maradona a avut o relație cu o minoră! Ea povestește: „Când renunțam la droguri, mă refugiam în alcool"

Mavys Alvarez, ținută în brațe de Diego Mardona
Mavys Alvarez, ținută în brațe de Diego Mardona

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2021 12:43 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 14:32

Mavys Alvarez avea 16 ani când l-a cunoscut pe Diego Maradona, aflat în Cuba pentru o cură de dezintoxicare. Din cauza lui, adolescenta a devenit dependentă de droguri și, pentru a-l mulțumi pe Diego, și-a făcut operație de mărire a sânilor.

În februarie 2000, Diego Maradona a ajuns în Cuba. Dictatorul Fidel Castro, foarte apropiat de El Pibe de Oro, l-a adus pentru o cură de dezintoxicare. Cu o lună înainte, fusese la un pas de moarte în stațiunea uruguayană Punta del Esta, după ce o supradoză de cocaină i-a pus viața în pericol.

Mavys Alvarez a fost racolată de pe stradă

Argentinianul, care nu avea nici 40 de ani atunci, a rămas în capitala Havana multă vreme. S-a tratat la clinica La Pradera, dar viața sa a fost la fel de tumultoasă, în ciuda terapiei.

Până acum, se știa că în acea perioadă a avut o relație cu Adonay Frutos, o tânără cubaneză în vârstă de 19 ani. Zilele trecute, două decenii mai târziu, s-a aflat și de o altă legătură. Cu o minoră!

Mavys Alvarez a dezvăluit totul într-un interviu pentru televiziunea americană Channel 41, din Miami, declarațiile sale fiind preluate și de cotidianul spaniol El Mundo. Era o adolescentă, avea doar 16 ani când a fost racolată de pe stradă, pe 1 septembrie 2000, spunându-i-se că „Maradona e un star mondial, prieten al Cubei, care trece printr-o depresie”. Are o fotografie din acea vreme. Ea, „butoiașul cosmic” și amicii acestuia.

Mavys Alvarez: „A fost cea mai mare greșeală a vieții mele”

„Era o nebunie să trăiești cu Diego. Petreceri, discoteci, droguri... A insistat de mai multe ori să mă droghez, când trecuseră cam șase luni de relație. Se simțea singur și am încercat cocaină pentru a-l mulțumi. A fost cea mai mare greșeală a vieții mele”, a povestit Mavys. „Mai târziu, nu mai puteam să scap de dependență. Era ca o spirală. Când renunțam la droguri, mă refugiam în alcool”.

Álvarez susține că, tot atunci, a acceptat operație de mărire a sânilor. El a plătit totul. A făcut acea intervenție chirurgicală în Argentina. "A fost complicat, pentru că rana s-a deschis din cauza nebuniei lui Diego Maradona. Trebuia să stau douăzeci de zile și am plecat după două luni și jumătate".

A fost copilul lui Maradona?

Mavys a rămas însărcinată cât timp a fost cu el. Întrebată de reporterul de la Channel 41 dacă era copilul lui Maradona, ea a răspuns scurt: „Nu”.

Diego s-a stins la douăzeci de ani după ce a cunoscut-o pe adolescenta cubaneză. Pe 25 noiembrie 2020. Împlinise 60 de ani pe 30 octombrie.

Datorită lui Maradona, am descoperit lucruri pe care nu le-aș fi aflat niciodată. Din cauza lui, am trăit experiențe care încă îmi afectează viața.

Am sperat că îmi va lăsa și mie ceva. Nu știu de ce îmi făceam iluzii că, după tot răul pe care mi l-a provocat, s-a gândit puțin și la mine.

- Mavys Alvarez, pentru Channel 41

VIDEO Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atac rasist la liderul din Serie A » „Vino aici și spune-mi «maimuță», spune-mi-o în față!”

Explicație pentru prestația rușinoasă? Starurile lui PSG, petrecere la ziua unui manechin celebru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
svt1
svt1  •  04 Octombrie 2021, 19:44

Maradona a fost un fotbalist bun pentru 2-3 ani, in rest doar un drogat.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Octombrie 2021, 19:05

Domnule Jumatate, despre morti, numai de bine !

valentindragobete
valentindragobete  •  04 Octombrie 2021, 17:04

Hai cu cancanul, baza presei gspiste !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează