INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

„Moartea lui Maradona era evitabilă” » Doi medici, cercetați pentru ucidere din culpă!

Regretatul Diego Maradona și medicul Leopoldo Luque +38   FOTO
Regretatul Diego Maradona și medicul Leopoldo Luque

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:30 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 14:43

Neurochirurgul Leopoldo Luque și psihiatrul Agustina Cosachov ar avea o gravă responsabilitate în decesul lui Diego Maradona, de pe 25 noiembrie, și riscă închisoarea.

Expertiza făcută de comisia de anchetă numită de Procuratura din Buenos Aires scoate la lumină noi probe care-i incriminează pe medicii ce trebuiau să-l îngrijească pe Maradona. „Moartea lui putea fi evitată", e concluzia trasă după analiza detaliată a ultimelor zile ale lui Diego. Neurochirurgul și doctorul personal al victimnei, Leopoldo Luque, dar și psihiatrul Agustina Cosachov riscă să fie condamnați, sub acuzați de ucidere din culpă!

„Trei patologii grave ignorate în cazul lui Maradona"

„La decesul survenit pe 25 noiembrie au contribuit, într-o manieră decisivă, lipsa acordării ajutorului medical de urgență și o neglijență generală în privința tratamentului și a îngrijirii rezervate pacientului", se arată în raportul comisiei. 

E dovedit că El Diez s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator, provocat de o gravă insuficiență cardiacă, edem pulmonar și o ciroză cronică. "Toate aceste patologii ar fi fost ignorate de cei care îl aveau sub observație, iar la domiciliu nici nu i s-au asigurat condițiile unei minime îngrijiri de specialitate".

De la imagini cu rămășitele lui Kobe Bryant la selfie-uri cu cadavrul lui Diego Maradona. Guardian lansează o dezbatere tulburătoare: „Când e prea mult?!”
DEZBATERE
De la imagini cu rămășitele lui Kobe Bryant la selfie-uri cu cadavrul lui Diego Maradona. Guardian lansează o dezbatere tulburătoare: „Când e prea mult?!”

VIDEO Cele mai spectaculoase momente ale lui Maradona la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

N'Colosal Kante a uimit pe toată lumea cu Real Madrid » „Un Makelele modern, într-un grup de alergători kenyeni”

Barcelona contraatacă după oferta lui PSG pentru Messi! Catalanii fac rost de 500 de milioane de euro pentru două obiective clare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
169210116778515
Valeriu Chis  •  28 Aprilie 2021, 16:46

De tot nu putea fi evitata. Dar, daca ducea o viata de om decent, putea amana moartea cu multi ani.

1931315733692537
Vlad Radu  •  28 Aprilie 2021, 15:24

Nu mai e nimeni ca Maradona. L-am vazut doar in cateva meciuri, dar vizionand secvente pe YouTube realizez acum ca era fantastic. Un atlet extraordinar, il ajutau si plamanii si picioarele. Zeci de secvente in care adversarii alearga in viteza maxima dupa el si nu reusesc sa-l ajunga. Si asta in timp ce el mai are alti adversari in fata pe care-i dribleaza. Terenuri extraordinar de proaste in care el face magie cu mingea. Toti fotbalistii rusesc sa stapaneasca mingea mai mult sau mai putin, Maradona e singurul care nu se chinuie, parca mingea isi doreste sa fie in prezenta lui, zici ca a prins viata si sunt doi prieteni. Omul asta daca juca fotbal in zilele astea, cu protectia pe care ti-o ofera arbitrajele din ziua de azi, cu medicamentele de recuperare si terenurile de acum...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează