INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FLAMENGO-CORINTHIANS

Cum i-a făcut fericiți căpitanul lui Flamengo pe oamenii ce se ocupă cu întreținerea stadionului Maracana, după ce „vulturii” au cucerit Cupa Braziliei

Diego Ribas, căpitanul lui Flamengo.
FOTO: Imago Images
Diego Ribas, căpitanul lui Flamengo. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 16:34 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 17:18

Flamengo a cucerit, joi noapte, Cupa Braziliei, după ce au trecut, la loviturile de departajare, de Corinthians. După 120 de minute, scorul fusese 1-1. Pentru Flamengo a înscris Pedro, în minutul 7, în timp ce pentru formația din São Paulo a egalat Giuliano, în minutul 82. În manșa tur, cele două grupări încheiaseră la egalitate, scor 0-0.

Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”
ITALIA
Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”

Diego Ribas i-a invitat pe îngrijitorii Stadionului Maracana să sărbătorească cu el

Diego Ribas (37 de ani), căpitanul celor de la Flamengo, i-a invitat pe îngrijitorii stadionului Maracana pe gazon, pentru a sărbători împreună al 18-lea trofeu din istoria clubului din Rio de Janeiro. 

„Am reușit să arătăm forța grupului nostru în timpul acestui sezon. Dorival (n.r. Dorival Junior, antrenorul lui Flamengo) a reușit să scoată ce-i mai bun din noi. Avem un grup senzațional. Asta a fost conversația pe care am purtat-o în vestiar. Am intrat pe teren , având fanii în spate: ne strigau «Campionii, campionii!», deci am fost nevoiți să câștigăm”, a declarat Diego Ribas la finalul meciului, potrivit Sport Bible

Flamengo, la a patra Cupă a Braziliei din istorie 

Flamengo a ajuns la a patra Cupă a Braziliei cucerită în istoria de 110 ani a clubului. „Diavolul” au mai câștigat trofeul în anii 1990, 2006 și 2013. 

REZUMAT VIDEO Flamengo - Red Bull Bragantino 4-1

Citește și alte articole:

Ar fi mutarea iernii: un alt gigant din Premier League vrea să-l ia pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United

Kylian Mbappe, o sumă dincolo de imaginație în 3 ani la PSG: „Cel mai mare contract semnat vreodată"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează