INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”

Victor Osimhen, gol în AS Roma - Napoli, Foto: Imago Images
Victor Osimhen, gol în AS Roma - Napoli, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 15:02 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 15:14

Napoli a învins-o în deplasare pe AS Roma, scor 1-0, în etapa #11 din Serie A, iar echipa lui Luciano Spalletti (63 de ani) are 11 victorii la rând în Serie A și Champions League, cum nu s-a mai întâmplat de 36 de ani. De pe vremea lui Diego Maradona.

Napoli e irezistibilă în acest sezon. Nu doar invincibilă. Echipa lui Luciano Spalletti are 11 victorii înșirate. Din 3 septembrie a câștigat tot: șapte succese în Serie A, patru în Champions League. Locul 1 în campionat, locul 1 în Liga Campionilor, cu biletele de „optimi” obținute. 

Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej
RAPID - FARUL 1-1
Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

Jose Mourinho, malițios: „Felicitări și mie, pentru că am pierdut fără să merit”

Din 1986 nu au mai reușit azzurrii o asemenea serie. Atunci, napolitanii lui Ottavio Bianchi au învins de 11 ori, între aprilie și septembrie, și îl aveau lider pe Diego Maradona. 

33 de goluria marcat Napoli în ultimele 11 meciuri în Serie A și Liga Campionilor; adversarii au punctat de 10 ori

Duminică seară au cucerit și Roma. O victorie la limită, 1-0, după un șut fantastic al lui Osimhen (80), din unghi, la colțul opus. Cel care a contestat acest rezultat a fost Jose Mourinho, antrenorul giallorosso. 

Felicitări lui Napoli, care a câștigat fără să merite. Și mie, pentru că am pierdut fără să merit”, a declarat malițios Mourinho, criticând și un jucător important al rivalilor: „Spinazzola a trebuit să-l înfrunte pe băiatul care plonjează întotdeauna. Cum îl cheamă? Cel care e mereu la pământ... Exact, Lozano!”. 

Napoli își continuă traseul remarcabil după victoria cu AS Roma! Doar Mourinho protestează: „Felicitări că ne-a învins fără să merite”
Jose Mourinho, Foto: Imago Images

VIDEO. Rezumatul meciului Roma-Napoli (0-1)

Luciano Spalletti: „Nu-i voi răspunde lui Mourinho”

Spalletti nu a intrat însă în jocul războinic al portughezului: "Nu-i voi răspunde lui Mourinho. Am avut un meci plin de capcane, dar echipa a interpretat totul foarte bine". 

15 meciuri la rând fără înfrângereare echipa lui Spalletti în acest sezon în toate competițiile: 13 victorii, două remize

Arbitru suspendat un meci după Fiorentina - Inter 3-4

Paolo Valeri, „centralul” în vârstă de 44 de ani, nu a scăpat nepedepsit, după ce nu l-a eliminat pe Dimarco (Inter) în minutul 31 pentru un tackling brutal asupra lui Bonaventura. 

Gazzetta dello Sport a scris că arbitrul de la Fiorentina - Inter 3-4 va fi suspendat o etapă. Și golul victoriei a fost controversat: în al 5-lea minut de prelungire, Dzeko l-a împins pe Milenkovic în acțiunea finalizată de Mkhitaryan. Pentru Valeri și VAR, intervenția a fost regulamentară.

VIDEO. Rezumatul meciului Fiorentina-Inter (3-4)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandal rasist în Franța » Un algerian acuză un jucător advers că l-a numit „arab murdar” pe teren

Reacția lui Jamie Vardy în fața fanilor adverși, după golul înscris în poarta lui Wolverhampton Wanderers, i-a adus un val de critici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează