INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Reacția lui Jamie Vardy în fața fanilor adverși, după golul înscris în poarta lui Wolverhampton Wanderers, i-a adus un val de critici + Ce a băut înainte să intre pe teren

Jamie Vardy.
FOTO: Imago Images
Jamie Vardy. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 11:35 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 17:07

Jamie Vardy (35 de ani), atacantul formației Leicester City, a marcat în victoria categorică obținută de „vulpi” pe terenul lui Wolverhampton Wanderers scor 4-0, în etapa cu numărul 13 din Premier League și a sărbătorit într-un fel care i-a înfuriat pe suporterii adverși.

Vârful englez a închis tabela în minutul 79, când a reluat din șase metri o pasă venită de la belgianul Timothy Castagne (26 de ani), apoi i-a ironizat pe fanii formației gazdă. 

Erik Ten Hag, pus la colț de un jurnalist pentru tratamentul aplicat lui Cristiano Ronaldo: „Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, în timp ce celălalt abia a câștigat un meci în afara Olandei”
MANCHESTER UNITED
Erik Ten Hag, pus la colț de un jurnalist pentru tratamentul aplicat lui Cristiano Ronaldo: „Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, în timp ce celălalt abia a câștigat un meci în afara Olandei”

Jamie Vardy a băut Red Bull înainte de a intra pe teren 

Fotbalistul sosit în iulie 2012 pe King Power Stadium a consumat celebra băutură energizantă Red Bull înainte de a intra pe teren, în minutul 60. 

De altfel, atacantul cu 7 goluri marcate în tricoul naționalei Angliei, declara în 2016 că obișnuiește să bea câte o doză de Red Bull în dimineața fiecărei zile în care are meci, una înainte de a pleca de acasă și încă una cu 30 de minute înainte ca partida să înceapă. 

„Atunci când avem meci sâmbăta, cu începere la ora 17:00, beau o doză de Red Bull imediat după ce mă trezesc. Cred că o termin în 30 de secunde. Nu mănânc nimic până când nu servesc o omletă cu cașcaval, șuncă și fasole fiartă, pe la ora 11:30. După aceea mai beau încă o doză de Red Bull. În vestiar, înainte de meci, mai consum încă o doză”, spunea Jamie Vardy, potrivit Sport Bible

Jamie Vardy i-a ironizat pe fanii „lupilor”

Imediat după marcarea golului, Jamie Vardy i-a ironizat pe fanii lui Wolverhampton Wanderers. Atacantul crescut de Sheffield Wednesday a gesticulat în fața fanilor adverși, vrând să sugereze că „lupii” miros urât. 

VIDEO. REZUMAT: Wolverhampton Wanderers-Leicester City 0-4

Citește și alte articole:

Barcelona, victorie entuziasmantă în La Liga » Pe cine a elogiat Xavi după meciul cu Bilbao

Kylian Mbappe, o sumă dincolo de imaginație în 3 ani la PSG: „Cel mai mare contract semnat vreodată"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  24 Octombrie 2022, 14:07

"Fotbalistul sosit în iulie 2012 pe King Power Stadium a consumat celebra băutură energizantă Red Bull înainte de a intra pe teren" - Vlad Rosu,acest monstru sacru al jurnalismului sportiv contemporan. Bravo tata! La cat mai multe! Apropo,cati anisori ai?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează