INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone a „explodat” după victoria lui Atletico Madrid: „Mi se pare nedrept. Cum să nu mă enervez?”

Diego Simeone, furios după Atletico - Vallecano, foto: Getty Images
Diego Simeone, furios după Atletico - Vallecano, foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 12:53 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 13:09

Atletico Madrid a învins-o în ultimele minute pe Vallecano, scor 2-1, în etapa 20 din La Liga, dar antrenorul madrilenilor, Diego Simeone (53 de ani), a răbufnit la finalul partidei.

Tehnicianul argentinian nu s-a putut bucura pe deplin de succesul echipei sale din cauza unei decizii luate de către Federația Spaniolă de Fotbal.

A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”
FCSB
A lucrat cu Tavi Popescu și și-a schimbat părerea: „E incredibil ce am văzut la el!”

Diego Simeone a „tunat” după Atletico Madrid - Vallecano: „E vorba de respect”

Spaniolii au programat derby-ul din campionat Real - Atletico duminică, 4 februarie, iar turul din semifinalele Cupei Spaniei, miercuri, 7 februarie, acolo unde Atletico o va întâlni pe Bilbao. Bascii vor juca vineri, 2 februarie, cu Mallorca în campionat și vor avea 5 zile la dispoziție pentru a pregăti meciul.

Interpretez decizia precum un suporter. Nu ne respectă. Se știa dinaintea meciului cu Sevilla că se va ajunge aici, iar Athletic sau Barcelona vor juca în weekend. Mi se pare nedrept ca la o semifinală atât de importantă Federația să decidă faptul că o echipă are două zile pentru a se pregăti.

O zi este de înțeles, dar care este diferența dacă jucam miercuri sau joi? Niciuna. Este o lipsă de respect față de suporterii noștri dacă nu vor schimba acest lucru. Dacă o echipă beneficiază de 5 zile, iar alta de trei, cum să nu mă enervez?”, a declarat Diego Simeone, conform Marca.

Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost rezervă pentru gazde, iar fundașul dreapta Andrei Rațiu (25 de ani) a fost titular la oaspeți și a ieșit în minutul 65.

Cu această victorie, Atletico Madrid ajunge la 47 de puncte. E pe locul 3, la egalitate cu Barcelona, care a învins-o pe Osasuna. Elevii lui Simeone sunt la 8 puncte la liderul Girona și la 7 de Real Madrid. De partea cealaltă, Vallecano ajunge la 25 de puncte și e pe locul 13.

VIDEO. Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Citește și alte articole:

Drăgușin le-a aruncat mănușa rivalilor pe post la Tottenham: „Sunt gata de provocare! Voi juca la cel mai înalt nivel” » Ar putea fi prima oară titular de ziua lui!

Ce l-a deranjat pe antrenorul Ange Postecoglou la meciul cu Brentford: „Ar trebui închiși într-o cușcă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează