INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATLETICO MADRID - RAYO VALLECANO 2-1

FOTO Atletico Madrid - Rayo Vallecano 2-1 » Horațiu Moldovan a fost rezervă, Andrei Rațiu a jucat 65 de minute

Andrei Rațiu +15   FOTO
Andrei Rațiu

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:58 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 03:19

Atletico Madrid a învins-o pe Rayo Vallecano, 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 20-a din La Liga. Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost rezervă la oaspeți, iar fundașul dreapta Andrei Rațiu (25 de ani) a fost titular la oaspeți și a ieșit în minutul 65.

Atletico a început tare meciul și a pus presiune pe oaspeți. După ocaziile lui Depay (20) și Correa (24), madrilenii au marcat prin același Correa, în minutul 30, dar golul fost anulat după analiza VAR, pentru ofsaid.

După 6 minute, elevii lui Simeone au trimis din nou mingea în poartă. De data asta prin Reinildo, după o fază fixă. Golul a fost verificat la VAR și validat, în ciuda protestelor celor de la Rayo, care cereau fault în atac.

Scorul la pauză a fost 1-1, după ce Rayo a egalat în minutul 43. Alvaro Garcia a primit o pasă la marginea careului și a șutat din voleu, la colțul lung. Iar Jan Oblak nu a avut nicio reacție.

În repriza a doua, Atletico a forțat victoria. Și a dat lovitura pe final. După ce Depay a avut un gol anulat în minutul 81, pentru ofsaid, Atletico a marcat prin același atacant olandez, care a înscris cu un șut de la 10 metri.

Titular pentru a patra oară în acest sezon de la La Liga, Andrei Rațiu nu a ieșit în evidență în cele 65 de minute pe care le-a jucat. Acesta nu s-a remarcat pe faza ofensivă, în timp ce pe faza defensivă nu a avut decât o intervenție bună, în minutul 8, când a blocat o centrare a lui Riquelme.

Cu această victorie, Atletico Madrid ajunge la 47 de puncte. E pe locul 3, la egalitate cu Barcelona, care azi a învins-o pe Osasuna. Elevii lui Simeone sunt la 8 puncte la liderul Girona și la 7 de Real Madrid. De partea cealaltă, Vallecano ajunge la 25 de puncte și e pe locul 13.

Clasamentul live din La Liga: 

Atletico Madrid – Rayo Vallecano 2-1

Echipe de start:

Atletico Madrid: Oblak – Witsel, Hermoso, Reinildo – Llorente, Barrios, Vermeeren, Saul, Riquelme – Correa, Depay
Rezerve: Moldovan, Gomis, Paulista, Savic, Molina, De Paul, Koke, Lino, Griezmann, El Jebari 
Antrenor: Diego Simeone

Rayo Vallecano: Dimitrievzki – Rațiu, Umpierrez, Lejeune, Espino – Valentin, Chaverria – Palazon, Perez, Garcia - Camello 
Rezerve: Cardenas, Martni, Pozo, Trejo, Falcao, Crespo, Mumin, De Frutos, Ballio, Raul de Tomas 
Antrenor: Francisco

Citește și: 

Thomas Tuchel și Bayern, marea neînțelegere se apropie de sfârșit

Pep Guardiola a dezvăluit în ce condiții pleacă de la Manchester City. Declarațiile momentului în Premier League

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
befree
befree  •  31 Ianuarie 2024, 22:04

Acusi ne scrie Jumatate o fituica: Moldovan e peste Oblak, dar Simeone nu vrea sa vada. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close