INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola a dezvăluit în ce condiții pleacă de la Manchester City. Declarațiile momentului în Premier League

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 20:01 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 21:24

Pep Guardiola a vorbit despre o posibilă plecare de la Manchester United, deși contractul îi expiră în 2025. Tehnicianul spaniol a enumerat mai mulți factori de care depinde decizia sa.

Jurgen Klopp și-a anunțat deja plecarea de la Liverpool, pentru la vară, după aproape 9 ani petrecuți pe Anfield Road. Iar mai nou a vorbit și Pep Guardiola, deschis, despre o posibilă despărțire de Manchester City.

Rapid îl transferă pe internaționalul de tineret din Italia: „Vine la vizita medicală” » Șucu plătește 700.000 de euro!
RAPID
Rapid îl transferă pe internaționalul de tineret din Italia: „Vine la vizita medicală” » Șucu plătește 700.000 de euro!

Pep are contract până-n 2025 cu campioana Angliei și a Europei, însă a lăsat loc de speculații, urmare a ultimelor declarații. „Rămâne de văzut care-i comportamentul jucătorilor, dacă vom putea menține nivelul, dacă jucătorii mă mai urmează, dacă sunt obosit sau nu. Sunt mulți factori de luat în calcul”, a comentat managerul „cetățenilor”.

Și nu s-a oprit doar la atât: „Anul viitor se fac nouă sezoane de când sunt aici. Este foarte mult timp. Să prelungești un contract după doi ani nu e același lucru cu a prelungi după nouă. Avem timp. Acum pot să spun că mă simt bine”.

Pep Guardiola: „Am tot ceea ce poate visa un antrenor”

Totodată, Guardiola a recunoscut că la Manchester City se află într-o situație privilegiată. „Am spus-o de multe ori, aici am tot ceea ce poate visa un antrenor. Totul! Clubul mă susține, a făcut-o mereu.

Am schimbat mulți jucători în șapte ani, dar toți ne-au susținut incredibil. Este un mediu bun. Deci am totul. Încă mă simt bine. Bineînțeles că se va termina într-o zi, dar chiar acum nu mă gândesc la asta”.

Pep Guardiola zice că „în mod normal iau decizia foarte repede”

Managerul lui Manchester City a dezvăluit și cum „funcționează” atunci când trebuie să decidă asupra unui nou contract: „În mod normal, decizia o iau foarte repede. Am încredere în sentimentele și în instinctele mele.

Și familia mea este implicată. De fiecare dată când mi se oferă un nou contract, nu durează mult. Dacă simt că mi se potrivește, mă simt bine, ei mă vor, atunci totul este ok”.

Pep Guardiola: „Când am început la Barcelona, eram obsedat. La ora actuală pot să stau pe canapea și să nu mă gândesc la fotbal”

Pep susține că a ajuns la o anume detașare. „Acum sunt un antrenor cu mai multă calitate, pot decide când ar trebui să lucrez și când ar trebui să mă retrag. Când am început la Barcelona, ​​eram obsedat.

La ora actuală pot să stau pe canapea, să mă uit la televizor și să nu mă gândesc la fotbal. Asta mă ajută. Înainte, mă gândeam constant dacă îmi lipsea ceva sau dacă nu eram suficient de profesionist. Înțeleg că a fost o greșeală și este mai bine să ai calitate în ceea ce faci”, a mărturisit managerul lui Manchester City.

VIDEO. Pep Guardiola a comentat plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Premier League îi va simți lipsa. Sper să luăm cina împreună cândva”

Mai puteți citi:

E oficial! Pus pe liber de FCU Craiova, după ce a început sezonul ca om de bază

Demitere în Superligă! Eșecul la 3 goluri diferență i-a fost fatal antrenorului + Primele nume de pe lista de posibili înlocuitori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează