FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

E oficial! Pus pe liber de FCU Craiova, după ce a început sezonul ca om de bază

Danny Henriques, în centrul imaginii, salută galeria FOTO: FCU Craiova
Danny Henriques, în centrul imaginii, salută galeria FOTO: FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 17:21 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 11:47

Clubul lui Adrian Mititelu a anunțat pe Facebook că a reziliat contractul cu apărătorul Danny Henriques (26 de ani) „de comun acord”.

Capăt de drum pentru Danny Henriques, 26 de ani, la FCU Craiova. Clubul lui Adrian Mititelu a anunțat miercuri după-amiază, pe pagina sa de Facebook, că a ajuns la un acord cu apărătorul olandez pentru rezilierea contractului scadent în vară.

GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”
FCSB
GSP a aflat ce club de renume îl vrea pe Compagno » Gigi Becali confirmă: „I-am dat hârtie!”

UPDATE. Danny Henriques a semnat cu AEK Larnaca

Henriques și-a găsit echipă la doar câteva ore de când formația patronată de Adrian Mititelu a anunțat despărțirea de stoperul olandez.

AEK Larnaca, ocupanta locului 3 din Cipru, aflată la doar 3 puncte distanță de liderul APOEL a confirmat prin intermediul rețelelor sociale, miercuri, că și-a asigurat serviciile lui Danny Henriques.

Danny Henriques a plecat de la FCU Craiova

„Mulţumim, Danny Henriques! Clubul nostru şi Danny Henriques au reziliat de comun acord contractul de colaborare. Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului şi îi dorim mult succes pe viitor!”, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova 1948.

Danny Henriques a fost multă vreme om de bază în apărarea lui FCU Craiova

Danny Henriques era la FCU din ianuarie 2023. Venise liber de contract, din Portugalia, de la divizionara secundă B SAD. În a doua parte a sezonului trecut, el a bifat 17 apariții în tricoul alb-albastru, 8 în sezonul regulat, 8 în play-out și una în Cupa României.

În debutul stagiunii în curs el a fost titular în defensivă. Apoi, după numirea lui Giovanni Constantino pe bancă, el a început să piardă treptat teren. Tehnicianul italian s-a bazat pe Henriques la începutul mandatului său, după care a renunțat treptat la serviciile sale. 

Danny Henriques a ajuns din titular în afara lotului

Astfel că, din integralist, n-a mai avut loc nici pe bancă în finalul anului. El a plătit și pentru numeroasele evoluții modeste de până atunci. „Danny Henriques (26 de ani) a rămas punct fix în apărarea lui FCU, dar fără partenerul Andre Duarte, stoperul cu dublă cetățenie, olandeză și portugheză și-a pierdut busola.

Pare complet dezorientat. Fundașul central de picior stâng are pe conștiință majoritatea golurilor primite de Craiova de la începutul sezonului actual”, nota Gazeta Sporturilor într-o analiză publicată în octombrie 2023.

Declinul său a fost cancționat și de transfermarkt.de. În iunie 2023, Danny Henriques era cotat la 700.000 de euro, iar în decembrie a coborât la o valoare de piață de 600.000 de euro.

18 aparițiia bifat Danny Henriques în sezonul 2023 - 2024 la FCU Craiova: 17 în Superliga, una în Cupa României

VIDEO. Adrian Mititelu: ”Sunt excluse aranjamentele și alianțele la noi în campionat”

Mai puteți citi:

Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a plăcut în România, aș vrea să mă întorc în viitor”

Campioana olimpică, momită să plece din România » „Două milioane de dolari să fug în America! Familia ar fi ajuns pe stradă. Îi terminau pe toți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2024, 11:57

Nu Craiova "l-a pus pe liber" .. ci el voia sa fie liber de FCU (voia sa plece), pt a semna cu cipriotii! (Rog mofificati titlul, ar trebui sa fie invers... sa sune ca si cum el ar fi vrut sa plece, nu invers)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează