FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atacantul francez propus lui Dinamo, prima reacție pentru GSP.ro: „Un nume uriaș, oricine ar dori. Mi-a plăcut în România, aș vrea să mă întorc în viitor”

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 15:47 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:34

Jordan Gele, 31 de ani, ex-Șelimbăr, fost adversar al ”câinilor”, a fost recomandat lui Dinamo, clubul din Capitală trebuie să decidă dacă va trata pentru transfer. Fotbalistul a mărturisit că este dispus să ia în calcul eventuala oportunitate.

Dinamo caută atacanți. Este tema începutului de an la gruparea "câinilor roșii". S-au perindat multe nume, jucători care să vină să schimbe fața celei mai slabe ofensive din Liga 1, dar niciun fotbalist nou nu a fost angajat până acum pentru atacul formației lui Zeljko Kopic.

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută
DINAMO
Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

Dinamo trebuie să decidă dacă va negocia transferul lui Jordan Gele, acum la FC Wil, în Elveția

Unul dintre ultimele nume apărute pe agenda bucureștenilor ar fi Jordan Gele, 31 de ani, conform informațiilor iamsport.ro. Francezul a jucat ultima dată în România, la Șelimbăr, în divizia secundă. Chiar a marcat împotriva roș-albilor în prima parte din 2023, la victoria "câinilor", scor 2-1, repurtată la Sibiu.

Între timp, Jordan s-a transferat în Elveția, tot în eșalonul al doilea, la FC Wil. Agentul fotbalistului este în discuții atât cu Dinamo, cât și cu alte formații din România. Rămâne ca oficialii "câinilor" să se decidă dacă vor continua discuțiile pentru transferul francezului.

Jordan Gele, reacție pentru GSP.ro: "Știu că agentul meu e în contact cu 2-3 echipe din România"

Jordan a jucat la echipe mici până în prezent. A fost legitimat la Boulogne B, Compiegne, St. Genevieve, Mulhouse, Nantes B, Winterthur, Rapperswil-Jona și Șelimbăr, înainte de a ajunge vara trecută, din nou, în liga secundă helvetă.

La Șelimbăr, unde a fost antrenat și de Claudiu Niculescu, a marcat de 7 ori și a oferit 6 assist-uri în 25 de meciuri. Mărturisea anul trecut, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că se simte foarte bine în România. Un detaliu care contează, mai ales la câte refuzuri au fost oferite "câinilor".

3goluri și 2 assist-uri a adunat Gele pentru Wil în actuala stagiune, în 19 meciuri

Chestionat de GSP.ro, azi, vizavi de posibilitatea de a sosi în tricoul alb-roșu al lui Dinamo, Jordan Gele a declarat: "Mie mi-a plăcut foarte mult în România. Mi-ar plăcea și în viitor. Știu că agentul meu este în contact cu 2-3 echipe din România, dar nu mi-a spus mai mult de atât.

100de mii de euro este cota francezului conform transfermarkt

Repet, chiar îmi place mult România, de aceea, dacă ar apărea concret o oportunitate, aș lua în calcul să mă întorc. M-am simțit bine în România. Dinamo? Ce vorbim?, este un nume uriaș, oricine și-ar dori să joace acolo!".

VIDEO Kopic a anunțat ce se întâmplă cu Bena și Ghezali: „Ăsta este fotbalul. E un moment greu pentru mine”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!

EXCLUSIV Unul dintre marii portari ai României a analizat transferul lui Moldovan la Atletico: „Nivelul de pregătire este unul la cele mai înalte cote” + De ce crede că Horațiu va fi titular la Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2024, 22:57
Postat de creeperno534 pe 31 Ianuarie 2024, 22:39

Foarte bine!

Ce este ma, foarte bine? Tu intelegi ce afirmi?

creeperno534
creeperno534  •  31 Ianuarie 2024, 22:39

Foarte bine!

mafa
mafa  •  31 Ianuarie 2024, 21:37

Nume urias !!...voi sunteti uriasi punand titlurile astea la articole de doi lei, cel putin asa va credeti !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează