FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:00 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 10:04

Dinamo vrea neapărat să aducă un atacant, cel puțin unul, în acest mercato. I-a făcut o propunere lui Alexandru Tudorie, 27 de ani, liber de contract. Speră, deși este foarte greu, la un răspuns afirmativ din partea vârfului ce s-a despărțit de saudiții de la Al-Adalah.

„Câinii” caută, speră, să transfere cel puțin un atacant. Nu au reușit (aproape) toată luna ianuarie, n-au încetat să încerce să convingă diverși fotbaliști, după o suită întreagă de refuzuri.

Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”
INTERVIU GSP
Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc în echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu România: „Vă spun care sunt diferențele”

Unul dintre ultimii jucători ce-au primit ofertă din partea grupării din Capitală este Alexandru Tudorie, 27 de ani. GSP.ro a informat încă de acum trei săptămâni de interesul pe care Dinamo l-a manifestat pentru fotbalist încă de a doua zi după ce a devenit liber de contract.

3goluri și un assist a adunat atacantul pentru saudiți în 11 meciuri

Vârful a reziliat la începutul lui 2024 cu saudiții de la Al-Adalah, ulterior a confirmat și el interesul ”câinilor” pentru a-și asigura serviciile sale, doar că Tudorie așteaptă, în continuare, răspunsuri tot din străinătate. Varianta Liga 1 este ultima pe agenda sa în perspectiva a ceea ce va urma imediat.

5trofee a cucerit Tudorie în carieră, Cupa Ligii cu FCSB, trei Cupe cu Sepsi și cu Universitatea Craiova, Supercupa cu Sepsi

Alexandru Tudorie a cucerit trofee cu trei echipe diferite în România!

Dinamo așteaptă răspunsul final de la atacantul care a ajutat FCSB să câștige ultimul campionat! Oferta a fost făcută
Alexandru Tudorie (foto: arhiva GSP)

Dinamo i-a făcut o ofertă, pistonează să primească un răspuns cât mai repede, roș-albii sunt de părere că Tudorie ar fi atacantul căutat și capabil să ajute ”haita” în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Jucătorul are experiență multiplă la nivelul primului eșalon, a marcat goluri indiferent ce echipă a reprezentat. Printre altele, a adunat și trei trofee în carieră! Cu FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi.

39de meciuri a adunat Tudorie pentru FCSB, 3 goluri și un assist

Gălățeanul a început fotbalul la Oțelul, apoi Gigi Becali l-a transferat pentru 250.000 de euro în vara 2015, după ce dunărenii au retrogradat și au ajutat FCSB să cucerească ultimul titlu din istoria grupării.

26de goluri și 6 assist-uri a strâns Tudorie pentru Voluntari în 77 de meciuri

În acel meci memorabil cu ASA Târgu Mureș, când Oțelul i-a învins pe ardeleni, scor 2-1. Atunci, Tudorie a egalat la 1, după ce mureșenii au condus la pauză. FCSB avea să cucerească ultimul trofeu de campioană după o remiză albă la Iași, cu Costel Gâlcă antrenor.

400de mii de euro a câștigat Voluntari de pe urma transferului lui Tudorie la Arsenal Tula (Rusia)

VIDEO Alexandru Tudorie: „Nu am avut o echipă favorită în copilărie”

Citește și alte știri:

Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena

EXCLUSIV // VIDEO Ce a făcut Adrian Șut când s-a întâlnit prima oară față în față cu Gigi Becali: „Nici nu puteam să vorbesc. Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2024, 20:52

dinamo tot cauta. Le-a trebuit juma' de an sa accepte ca lotul lor nu e de prima liga. Acu' trag nadejde ca ceilalti sa doarma pe teren iar ei sa tot invinga, cu jucatori foarte odihniti ori aruncati de altii.

istet10
istet10  •  31 Ianuarie 2024, 20:49
Postat de Maimutica.Gigi pe 31 Ianuarie 2024, 13:57

Sugerăm gigistilor cu ceafa groasă sa se încline respectuos când scriu de Dinamo București! La ei pe tăpșan importantă e tur ma!

Ba prostalau gretos! dinamo merita respect, cat merita mazarea facuta de oile lui Becali.

Maimutica.Gigi
Maimutica.Gigi  •  31 Ianuarie 2024, 19:08
Postat de mr90 pe 31 Ianuarie 2024, 12:42

Scrii numai timpenii !

Proștii ca tine nu au noțiunea timpeniei provocate pentru că tâmpenia înnăscută le domina existența de gigisti chinuiți de ură și de sărăcie existențială!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează